Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV | Valeriu Iftime dezminte zvonurile conform cărora Vinicius s-ar fi înţeles cu FC Botoşani. ”Nu avem o Casă de Pensii specială”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20841849/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime dezminte informaţiile conform cărora FC Botoşani s-ar fi înţeles cu Paulo Vinicius (38 de ani).

Patronul moldovenilor a declarat pentru Prima Sport că nu ştie nimic despre venirea lui Vinicius la FC Botoşani şi neagă complet aceste informaţii.

”Nu, ce facem noi nu avem o Casă de Pensii specială. Nu ştiu, nu sunt la club, dar nu cred că Vinicius vine. Mi s-ar fi spus şi mie ca şi informare plus că avem destui oameni ajuns la vârsta maturităţii, îl avem pe Şeroni. Chiar nu ştiu de Vinicius că poate veni la Botoşani sau că cineva de la Botoşani s-a interesat de el. Nu e o variantă pentru noi”, a spus Valeriu Iftime.

Ce se întâmplă cu Kevin Boli

Omul de afaceri a fost întrebat dacă Boli (31 de ani) va pleca până la urmă de la FC Botoşani la FCSB sau la CFR Cluj, ambele formaţii dorindu-l pe fundaşul central.

”(n.r. Valeriu Iftime la întrebarea dacă mai are nevoie de jucători) Dacă se concretizează şi primesc o ofertă serioasă pe Boli şi dacă Boli va vrea să plece, atunci vom avea nevoie de fundaş central. Dar la momentul ăsta Boli nu e convins, nu e ca alţii care când aud de FCSB uitau să îşi pună ghetele, dar dacă am eu o ofertă bună şi el se înţelege poate pleca.

Eu l-aş da la FCSB, care a plătit până acum rezonabil, dar şi în altă parte. El va pleca afară, sunt convins de asta, dar el nu spune că vrea să plece şi nu pleacă după bani. Ar juca în Europa (n.r. Conference League), dar nu în orice condiţii. Eu cred că FCSB are nevoie de un Boli.”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele