Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Valeriu Iftime îşi pune mari speranţe în Flavius Stoican. ”La Botoşani contractele sunt nelimitate”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20945657/1/stoican.jpg

FC Botoşani şi-a numit noul antrenor, pe Flavius Stoican, care va conduce echipa până în vara anului următor, până la finalul stagiunii de SuperLiga României.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a dezvăluit la Fotbal Show culisele numirii tehnicianului, care se află la al 16-lea mandat.

”La Botoşani contractele sunt nelimitate, ţine de antrenor, de rezultate şi de relaţia cu jucătorii. Nu ţine de un timp, trebuie să mă înţelegeţi. Am discutat o luni, dar am crezut că nu mai pun antrenor pentru 2-3 meciuri (n.r. cele rămase de jucat în acest an).

La ce am văzut aseară şi duminică mi-e frică să mă mai uit la un televizor când joacă Botoşaniul. Nici nu ştiu care e mai mare, dar ambele sunt dezastruoase ca imagine pentru club.

Clubul nu a avut moment aşa dificil de când mă ştiu şi asta mă pune pe gânduri rău. Şi fără antrenor şi fără lumină şi mancare nu te poţi comporta aşa, ceva e neînregula cu fotbaliştii mei.

(n.r. de ce l-a ales pe Stoican) Au contat opinii de la oameni importanţi pentru mine, care au lucrat cu el. Este un copil citit, care a jucat fotbal şi simt ceva special la el ca fiind un bun motivator. Sper ca Flavius Stoican să mă scoată din starea asta.

Au fost mai mulţi, dar în perioada asta nu m-am gândit la nimeni. Am mai vorbit cu 2-3 antrenori, dar apoi nu am vorbit. Eu nu am mai vorbit cu un antrenor de câteva săptămâni, după ce a plecat Mihai am tot căutat să găsesc o soluţie internă”
, a spus Iftime, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele