Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV ǀ Valeriu Iftime promite o revoluţie la FC Botoşani: ”Aş vrea să aduc 5-6 jucători”

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20719310/2/fcsb-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-21-11-2021-3.jpg

Valeriu Iftime are planuri mari la FC Botoşani din sezonul următor. Patronul vrea să întărească formaţia moldavă cu 5-6 transferuri, în general fotbalişti străini, după ce a pierdut pe parcursul sezonului curent 3 nume grele din angrenajul echipei: Edjouma, Ongenda şi Braun.

Iftime îşi doreşte neapărat să aducă la FC Botoşani un coordonator de joc de cea mai bună calitate, însă este conştient că profilul acesta de jucător se găseşte rar. Mai ales că strategia sa de transferuri se bazează în continuare pe aducerea fotbaliştilor liberi de contract.

"Au plecat Edjouma, Ongenda, Braun. Eu aş vrea 5-6 jucători să aduc, în general străini. Un decar aş vrea neapărat, dar sunt greu de găsit. Vreau să aduc tot jucători liberi de contract, ca în alţi. Jucătorii care vin aici ştiu că nu plătesc salarii foarte mari, dar le plătesc mereu la timp.", i-a comunicat Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, reporterului Prima Sport, Robert Popa.

Referitor la viitorul antrenorului Marius Croitoru, finanţatorul grupării moldave s-a arătat încrezător că tehnicianul va rămâne alături de FC Botoşani. Totuşi, Iftime a recunoscut că antrenorul îşi doreşte, în viitor, să antreneze o echipă mai mare, iar atunci când va veni momentul, nu-l va putea ”ţine cu forţa”. Potrivit patronului, Croitoru nu a primit încă o astfel de propunere.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele