Ultima oră
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă laudă evoluţia lui Denis Haruţ din derby-ul FCSB - Rapid: ”Cred că a contat că a jucat el”

FCSB Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20912558/1/miriuta-fb.png

Vasile Miriuţă a fost impresionat de un jucător din partida FCSB – Rapid, de duminică seară, transmisă în direct la Prima Sport 1, din care învingătoare a ieşit formaţia lui Mihai Pintilii, scor 3-1. Fostul antrenor al CFR-ului a avut cuvinte de laudă pentru un jucător de la FCSB, care nu a fost evidenţiat în analizele făcute ulterior derby-ului, Denis Haruţ.

Miriuţă nu se aştepta ca fundaşul să joace contra Rapidului, dar încă are încredere în el, că poate fi un jucător bun pentru FCSB şi chiar din SuperLiga României, printre cei mai buni chiar.

Referitor la analiza partidei în sine, Vasile Miriuţă a afirmat că încă din primele minute FCSB a arătat că poate învinge Rapid, lucru care s-a şi întâmplat şi care a adus entuziasm în tabăra vicecampioanei.

Părerea mea e că FCSB a avut o atitudine pe care nu a avut-o până acum, în celelalte meciuri. Toată lumea a criticat faptul că FCSB nu a avut rezultate până acum, iar jucătorii au vrut să demonstreze ce pot. Din primele minute mi-am dat seama că Rapid nu are şanse, dar FCSB chiar a arătat bine. Aşa trebuie să arate o echipă cu acest lot.

Mi-a plăcut că a intrat iar Haruţ. E un jucător tânăr, român, eu cred că a contat şi faptul că a jucat el în partida de aseară. Eu aşa cred”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Gică Popescu acuză faptul că Rapid e avantajată de arbitraj: ”Nu vreau să văd un campionat în favoarea ei. Mă trec fiori pe şira spinării”

Gică Popescu a avut o reacţie categorică în urma anumitor meciuri disputate în SuperLiga României şi a evidenţiat, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, câteva erori de arbitraj în favoarea Rapidului, în special în derby-urile cu Farul şi CFR Cluj, ambele din Giuleşti.

Fostul mare internaţional, oficial al Farului, a declarat că observă o anumită direcţie a arbitrilor, pro Rapid, dar speră ca acest semnal de alarmă pe care l-a tras public să ducă la rezolvarea unor asemenea momente, arbitrajul să fie imparţial, mai ales că SuperLiga României dispune şi de VAR şi, în mod normal, erorile ar trebui să nu mai existe.

Gică Popescu a făcut apel şi ca alte voci din fotbalul românesc să ia atitudine şi să-şi spună părerea public, dacă Rapid va fi în continuare avantajată.

Îmi doresc ca arbitrajul să nu mai fie pro Rapid. Este primul lucru pe care mi-l doresc! M-am uitat la meciul Rapid - Farul, iar pe mine m-a speriat maniera de arbitraj. Ar trebui să spună mai multă lume... Ai văzut meciul cu CFR, ai văzut maniera de arbitraj? Ai văzut al doilea penalty al Rapidului? Nu-ţi trec fiori pe şira spinării când te gândeşti la o asemenea manieră de arbiraj? Mie îmi trec!

Mi se aprinde un beculeţ roşu, pe care vreau să îl las doar la acest nivel, să fie un semnal de alarmă. Nu aş vrea să vedem un campionat presărat cu greşeli de arbitraj în favoarea Rapidului. Asta spun acum!

Nu poţi să nu ai o reacţie după ce ai văzut ce s-a întâmplat la Rapid – CFR. Contra CFR-ului, care anii trecuţi era acuzată că era ajutată de arbitraj”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele