Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

EXCLUSIV ǀ Vasile Miriuţă nu e impresionat de transferurile făcute de Rapid în această vară: ”Mă aşteptam la mai mult”

Rapid Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20785851/1/rapid-2022.jpg

Rapid a fost printre cele mai active echipe din SuperLiga României în privinţa transferurilor din această vară, dar, cu toate acestea, giuleştenii nu sunt consideraţi de anumiţi oameni de fotbal o forţă pentru sezonul abia început. De aceeaşi părere este şi Vasile Miriuţă, care a afirmat că nu vede în Rapid o echipă capabilă să pună prea mari probleme CFR-ului sau FCSB-ului, odată cu aceste mutări.

Vasile Miriuţă a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, că este sceptic în privinţa venirilor anunţate de Rapid în această vară. A făcut, în special, o analiză a doi jucători pe care giuleştenii i-au luat de la CFR Cluj, pe Florin Ştefan şi Marko Dugandzic.

Am văzut ce transferuri a făcut Rapid, eu nu cred că a ridicat nivelul lotului cu aceste transfeuri, mă aşteptam la mai mult. CFR, dacă avea nevoie de Dugandzic, îl dădea la Rapid? De partea cealaltă Ştefan nu putea să joace în locul lui Camora.

Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, iar dacă era de părere că poate miza pe ei, nu îi dădea”, a declarat Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Rapid – FCSB, cu tribunele pline! S-au vândut toate biletele

Rapid – FCSB, derby-ul etapei a 2-a din SuperLiga României, e LIVE pe Prima Sprort 1 şi www.primaplay.ro, duminică, de la ora 21:30. Meciul va avea loc în Giuleşti, iar fanii gazdelor au luat cu asalt casele de bilete şi au reuşit, deja, să epuizeze toate tichetele. Astfel, duelul se va disputa cu tribunele pline.

E adevărat că nici stadionul din Giuleşti nu are prea multe locuri, doar 14.000, dar este de apreciat faptul că tichetele au fost vândute doar în câteva ore, anunţul oficial fiind făcut chiar de către Rapid.

Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record! Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!”, a precizat Rapid.

Ultima partidă dintre cele două, Rapid – FCSB, în Giuleşti, s-a jucat în iulie 2014, iar partida s-a terminat 3-1 pentru formaţia patronată de Gigi Becali. Au marcat Keşeru, Adi Popa şi Chipciu pentru învingători, iar pentru rapidişti a punctat Pancu.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele