Ultima oră
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda
Dorit de FCSB, Alex Chipciu a rupt tăcerea: ”Trebuie ceva nou!
Dorit de FCSB, Alex Chipciu a rupt tăcerea: ”Trebuie ceva nou!
Ronaldo Deaconu, OUT de la Farul! Anunţul făcut de formaţia din Superliga Ronaldo Deaconu, OUT de la Farul! Anunţul făcut de formaţia din Superliga

EXCLUSIV | Verdict clar în lupta la titlu din Superliga, înaintea partidei FCSB - U. Craiova. „Astea sunt şansele FCSB-ului la titlu”

Superliga Publicat pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21542911/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-28-01-2024-3.jpg

Mitică Dragomir a analizat lupta la titlu în Superliga, după ce FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Farului şi s-a distanţat de principalele urmăritoare.

În clasamentul Superligii, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova şi cu câte zece peste CFR Cluj şi Rapid, aflate pe locurile 3, respectiv 4. 

Cu toate că mai sunt opt etapa de jucat, Dumitru Dragomir consideră că doar o minune ar mai putea face ca FCSB să piardă campionatul. Fostul şef al LPF a lăudat jocul prestat de Universitatea Craiova în ultimul meci, dar nu crede că oltenii îi pot opri pe „roş-albaştrii”.

„FCSB are antrenor emerit, mă! Dacă ia campionatul (n.r. Gigi Becali) să îl declare antrenor emerit, o să se desfiinţeze şcoala de antrenori. Nu, sunt şanse mici, Craiova (n.r. Universitatea Craiova) a avut un moral de competiţie formidabil, de la 1-0, după ce o repriză nu i-a ieşit nimic, a doua repriză în 10, fulminant au jucat, dar convingerea mea e că după ieşirea lui Papeau. 

(n.r. Poate Craiova să îi facă figura până la final lui FCSB?) Părerea mea că nu, dar în fotbal e posibil orice. Eu zic că şansele FCSB-ului la titlu în momentul ăsta sunt cam 99,99%”, a declarat Mitică Dragomir, la Prima Sport.

VIDEO | Farul - FCSB 0-1. „Roş-albaştrii” s-au impus la limită 

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc. În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, când a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis.

Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimitea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare.

Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele