Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

EXCLUSIV VIDEO | Granzii României, rampă de lansare pentru fotbalistul momentului în SuperLigă? CFR şi FCSB, vizate de discurs

Hermannstadt Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21016755/1/cfr-cluj-fcsb-2023.jpg

Daniel Paraschiv este fotbalistul momentului în SuperLiga României şi chiar a refuzat un transfer la Dinamo Kiev, în schimbul a 1.2 milioane de euro pentru FC Hermannstadt. Atacantul în vârstă de 23 de ani, din Braşov, aşteaptă altă propunere acum, dar mutarea nu se va face mai repede de vară.

Victor Becali consideră că Paraschiv poate prinde un contract mai bun pentru el dacă va face pasul treptat, iar de la FC Hermannstadt să meargă la o formaţie mai bună din România, pentru ca abia apoi să ajungă la un club din Europa eventual.

Impresarul e de părere că în acest mod Paraschiv are şanse mai mari să demonstreze ulterior în afara ţării, dacă va confirma şi la un club cu pretenţii de la noi.

Oricum, dat fiind faptul că FC Hermannstadt cere mulţi bani pentru atacant, doar granzii României şi-ar putea permite să satisfacă cerinţele financiare ale sibienilor.

Ar fi bine pentru el să facă un pas la o echipă care are alte pretenţii, chiar dacă Hermannstadt şi-a depăşit condiţia. Dar, ca să ajungi la o echipă din afară, trebuie să pleci de la o formaţie care e la alt nivel la noi. Părerea mea, fără să se supere nimeni!”, a spus Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1!

Internvenaţia lui Victor Becali 

Daniel Paraschiv, de părere că suma de 1.2 milioane de euro e mare

Daniel Paraschiv este, în acest moment, unul dintre cei mai interesanţi jucători de atac din SuperLiga României. În vârstă de 23 de ani, vârful născut la Braşov poate prinde o mutare bună în această iarnă, în afara ţării, însă FC Hermannstadt nu lasă deloc din preţ şi cere o sumă mare, 1.2 milioane de euro.

Cu toate acestea, deşi a marcat des în campionat pentru gruparea sibiană, Paraschiv crede că suma este una piperată şi că aceşti bani sunt mulţi pentru întrecerea internă, mai ales că, până la urmă, nu ar pleca nici de la una dintre cele mai puternice formaţii din SuperLiga României.

Cred că e cam piperat preţul, până la urmă sunt un jucător din campionatul României, nu am demonstrat nimic deocamdată şi cu siguranţă e un preţ cam mare. (N.r. - Dacă i-ar plăcea să joace în Anglia) Cred că orice jucător vrea să evolueze în cel mai puternic campionat din lume”, a spus Daniel Paraschiv.

Daniel Paraschiv a fost dorit de Hapoel Beer Sheva

Atacantul de 23 de ani legitimat la FC Hermannstadt a fost dorit, se pare, în Israel, de Hapoel Beer Sheva, informaţie apărută chiar în presa israeliană.

Însă, ”doar” 700.000 de euro oferă Hapoel Beer Sheva, bani cu care FC Hermannstadt, după cum a anunţat într-un comunicat, nu este de acord. Clubul din Sibiu vrea să obţină cel puţin 1.2 milioane de euro, o sumă foarte mare pentru o echipă care nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

În acest sezon, Paraschiv a marcat de 10 ori şi a oferit trei pase de gol în 25 de confruntări.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele