Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul Farului, taxat după meciul cu Sepsi. ”Băi, Hagi! Tu nu îţi dai seama de asta”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

Farul s-a impus fără mari emoţii în faţa lui Sepsi, scor 2-0, meci contând pentru etapa 28 a Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Tudor Băluţă a deschis scorul pentru ”marinari”, iar Mazilu a dublat avantajul constănţenilor, cu un şut superb din afara careului. Mijlocaşul trecut pe la Brighton, Den Haag şi Dinamo Kiev continuă să aibă evoluţii excelente în tricoul Farului.

Cătălin Berindean e de părere că Băluţă nu a învăţat nimic din experienţa pe care a avut-o la cluburile din afară şi face o mare greşeală dacă pune totul pe seama ghinionului. 

”Cred că există toate şansele să îl vedem la naţională, dar discursul lui Băluţă nu este unul încurajator. Pare că nu a învăţat nimic din experienţele pe care le-a avut în fotbalul din afară, pentru că el nu realizează că nu face faţă fizic afară. S-a tot accidentat din acestă cauză la Brighton şi spune că a fost ghinion, dacă face astfel de afirmaţii când va pleca din nou afară, va repeta ceea ce a mai păţit o dată, ca mulţi alţi jucători români.

Jurnalistul Prima Sport nu poate să înţeleagă de ce Gică Hagi nu pune mai mult accent pe pregătirea fizică, acesta fiind cel mai mare impediment al jucătorilor plecaţi de la Farul în campionate mai puternice.

M-a mirat şi ceea ce a spus Hagi despre Munteanu, că atunci când s-a întors de la Fiorentina a venit pachet de muşchi, Păi, băi Hagi! Tu nu îţi dai seama că jucătorii tăi au acestă problemă de atâţia ani. Îi toţi trimiţi afară şi nu fac faţă, pune-i tu să plece cu pachet de muşchi, nu să se întoarcă de afară cu pachet de muşchi.”, a spus Cătălin Berindean, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele