adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

EXCLUSIV VIDEO | Lucian Goian nu crede în marile transferuri ale verii la U. Craiova: "Dacă tot aduci, adu ceva bun!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email


Lucian Goian, expert Fotbal Show, consideră că marea problemă a celor de la Universitatea Craiova nu e la nivelul băncii tehnice, ci la lotul de jucători. Fostul fundaş a vorbit despre principala diferenţă între olteni şi CFR Cluj şi şi-a manifestat lipsa de încredere faţă de Sergiu Hanca şi Rivaldinho.
După un start chinuit, Mihai Rotaru a ajuns la concluzia că Laszlo Balint nu este antrenorul potrivit cu care Universitatea Craiova să atace titlul şi grupele Conference League, iar schimbarea s-a produs după doar 56 de zile, Mirel Rădoi venind pentru a ocupa postul lăsat liber. În timpul în care Balint nu a adunat rezultatele scontate de conducere, la nivel de transferuri nu s-au întâmplat lucruri spectaculoase, iar cele mai importante nume poposite în Bănie au fost cele ale lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho.
 
Pentru Lucian Goian, cele două achiziţii nu sunt tocmai inspirate, fostul stoper preconizând că nici Hanca, marcator al unui gol din penalty în derby-ul câştigat cu FC U Craiova (2-1), nici Rivaldinho nu vor face diferenţa sub comanda lui Mirel Rădoi. În paralel, fratele lui Dorin Goian e de părere că Rotaru şi Rădoi ar trebui să-şi îndrepte atenţia spre jucători care şi-au trecut trofee în CV-uri:
 
"Cred că au prea putţini jucători care au câştigat trofee, iar asta e o diferenţă între Craiova şi CFR Cluj. Au adus doi jucători, Hanca şi Rivaldinho, care nu ştiu ce plus vor aduce echipei. Dacă tot aduci, adu ceva foarte bun, care să-ţi facă diferenţa de la prima partidă. Dar pentru asta trebuie să bagi mâna adânc în buzunar, pentru că e foarte greu să iei calitate pe bani modici. Eu cred că au greşit când nu au insistat să-l aducă pe Mirel Rădoi de la începutul sezonului, instalându-l acum ai avut de pierdut", a fost opinia exprimată de Lucian Goian, marţi seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri