Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV VIDEO | Marius Croitoru, analizat după experienţele nereuşite la FCU Craiova şi FC Argeş. ”Din păcate cred că nu este pregătit”

FC Argeș Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

FC Argeş a cedat pe teren propriu în faţa Petrolului, scor 1-0, şi a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Plecarea lui Marius Croitoru nu pare să fi schimbat ceva în jocul piteştenilor care intră în play-out de pe locul 15.

Rezultatele slabe ale lui Croitoru pe banca lui FC Argeş au făcut ca oficialii piteşetenilor să se despartă de antrenorul de 42 de ani şi să îl numească pe Dragoş Radu antrenor interimar până la găsirea unui nou tehnician. Florin Răducioiu a vorbit la Fotbal Show despre situaţia lui Croitoru, care a fost dat afară de la două echipe din Superliga. 

”El (n.r. Marius Croitoru) a făcut o treabă bună la Botoşani, am avut ocazia să vorbesc cu Croitoru, am apreciat pasiunea lui pentru fotbal, mi-a plăcut ce vorbea despre fotbal. Am vorbit cu el după meciul dintre Botoşani şi Dinamo, când ne-au bătutu cu 4-0 şi am stat vreo oră, o oră şi jumătate după meci cu el.

Nu a reuşit să se impună la FC Argeş şi nici la FCU Craiova. Din păcate cred că nu este pregătit pentru a antrena o echipă la care este presiune, unde nu există răbdare”, a declarat Florin Răducioiu în cadrul emisiunii Fotbal Show.

FC Argeş - Petrolul 0-1. Prahovenii câştigă derby-ul suferinţei din Superliga

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia piteşteană FC Argeş, în ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Gazdele au avut o ocazie uriaşă în minutul 17, când Vâlceanu a scos şutul din careu al lui Koubemba, dar cei care au deschis scorul au fost ploieştenii.

În minutul 40 Irobiso i-a pasat lui Grozav, în careu, şi acesta l-a învins pe Straton pentru 1-0. FC Argeş a replicat prin bara din lovitură liberă a lui Jakolis, din minutul 51.

FC Argeş ocupă locul 15, cu 27 de puncte, în timp ce Petrolul Ploieşti se află pe locul 8, cu 36 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele