Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | FC Argeş - Petrolul 0-1. Prahovenii câştigă derby-ul suferinţei din Superliga

Superliga Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21051835/1/petrolul-ploiesti-fc-arges-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia piteşteană FC Argeş, în ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Gazdele au avut o ocazie uriaşă în minutul 17, când Vâlceanu a scos şutul din careu al lui Koubemba, dar cei care au deschis scorul au fost ploieştenii.

În minutul 40 Irobiso i-a pasat lui Grozav, în careu, şi acesta l-a învins pe Straton pentru 1-0. FC Argeş a replicat prin bara din lovitură liberă a lui Jakolis, din minutul 51.

FC Argeş ocupă locul 15, cu 27 de puncte, în timp ce Petrolul Ploieşti se află pe locul 8, cu 36 de puncte.

VIDEO | FC Argeş - Petrolul 0-1 (Grozav 40), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Argeş: 1. Straton - 2. Tofan, 5. Turda, 23. M. Constantin, 22. Rizzi - 4. Meza Colli, 6. Njike - 18. Creţu, 28. Koubemba, 70. Jakolis - 14. Garita
  • Petrolul: 31. Vâlceanu- 4. Papp, 13. Mathaus, 3. Meijers - 71. Doua, 44. L. Dumitriu, 11. Seto, 8. Jair, 5. Ţicu - 9. Irobiso, 7. Grozav

Minutul 90+4: Fluier final! Petrolul se impune cu 1-0.

Minutul 56: Cei de la Petrolul au dat replica prin Irobiso. Atacantul a pătruns în careu, dar a şutat slab din unghi de la 7 metri.

Minutul 51: Jakolis trage în bară din lovitură liberă, portarul Vâlceanu fiind prins pe picior greşit, dacă mingea era cadrată pe poată.

Minutul 45+1: Pauză! Petrolul conduce cu 1-0.

Minutul 40: GOL Petrolul! Njike pierde la mijlocul terenului, iar Irobiso pătrunde în careu şi scoate la Grozav, care marchează cu o execuţie elegantă cu exteriorul.

Minutul 18: Gazdele sunt aproape de un autogol. Turda încearcă să respingă cu capul, dar loveşte defectuos, Straton salvează situaţia cu un reflex spectaculos şi respinge în corner.

Minutul 13: Grozav pătrunde din lateral în careu şi trimite puţin peste bara transversală.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

FC Argeş vine după egalul cu FC Voluntari, scor 0-0, în urma căruia a fost demis Marius Croitoru. Piteştenii nu mai câştigat de 10 meciuri, ultima victorie fiind în faţa lui U. Craiova, în Cupă şi se află pe locul 15 în campionat.

De cealaltă parte, Petrolul e pe locul 10, la 6 ”lunigimi” de FC Argeş, dar forma din ultimele meciuri a ”lupilor galbeni” este descurajatoare. Ploieştenii au înregistrat patru înfrângeri consecutive, dar e de precizat faptul că aceste eşecuri au venit contra primelor patru echipe din Superliga.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Petrolului, scor 2-0.

Formaţia din Superliga ce vrea să dea lovitura! Adrian Ursea, dorit pe banca tehnică

FC Argeş a anunţat că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru. De asemenea, de gruparea din Trivale s-a despărţit şi Constantin Schumacher, cel care deţinea licenţa PRO şi astfel era tehnician în acte.

Potrivit argeşenilor, interimatul va fi asigurat de Dragoş Radu.

În contextul situaţiei complicate din clasament, cei de la ProSport scriu că oficialii pregătesc o lovitură de imagine. Adrian Ursea este dorit să preia FC Argeş. El este liber de contract de aproape doi ani, după ce s-a despărţit de Nice, cu care a avut rezultate notabile în Ligue 1.

Sursa mai sus citată scrie că pe lista scurtă a piteştenilor se mai află Alin Minteuan, antrenorul secund de la CFR Cluj, dar şi surprinzător, Marius Măldărăşanu, tehnicianul celor de la Hermannstadt.

Cu Marius Croitoru ca antrenor principal, FC Argeş a ajuns să fie penultima clasată din Superligă, loc ce duce direct la retrogradarea în eşalonul secund. Pentru Croitoru este a doua echipă din acest sezon, după experienţa ratată, de asemenea, la FC ”U” Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele