Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

EXCLUSIV VIDEO ǀ Mircea Rednic rămâne la Dinamo! Răzvan Zăvăleanu neagă demiterea ”Puriului” şi după înfrângerea cu Clinceni: ”Mergem cu el şi în 2022, fără probleme”

Dinamo Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

Una dintre cele mai mari umilinţe a fost trăită de Dinamo în partida cu Academica Clinceni. O formaţie a Clinceniului măcinată de probleme de tot felul a învins gruparea din ”Ştefan cel Mare” cu 1-0 şi pune presiune în etapele următoare chiar pe ”câini”, pe care îi poate trimite în curând pe ultimul loc în Casa Liga 1.

Deşi situaţia lui Dinamo e grea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a declarat că nu se pune problema ca Mircea Rednic să fie demis. Se va merge cu el şi în 2022, iar în iarnă vor pleca mai mulţi jucători, cei pe care ”Puriul” nu îi mai vede potriviţi.

Nu sunt persoana potrivită care să vorbească despre ce au făcut jucătorii pe teren. Eu pot să vorbesc doar despre insolvenţă, despre procedură. Dăm credit antrenorului, asta e situaţia, sperăm să o scoatem la capăt. Salariile sunt la zi, sunt plătite, sunt competitive, bune pentru Liga 1.

Nu ştiu ce se îmtâmplă, dacă mă uit la lot cred că e unul bun. Nu ştiu ce trebuie să facem să ieşim de aici, dar administrativ stăm bine. Orice am face noi, nu avem ce face dacă jocul nu merge, nu iese.

Rămâne să facem o şedinţă în perioada următoare, să vedem pe cine aducem, cine pleacă. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el îşi face strategia pentru perioada din iarnă.

E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el şi în 2022, fără probleme”, a spus Răzvan Zăvăleanu, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1 Casa Pariurilor, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Pentru Clinceni este primul succes din acest sezon. Golul a fost marcat de Patriche ’33.

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Cascini (Gardoş ’75), Ventura – Ion, Omoh (Chandarov ’65), De Amorim (Cioiu ’80) – Vellios.
  • Dinamo: Iliev – Radu (Torje ’59), Pinto, Grigore, Filip – Sorescu, Răuţă (Kenourgios ’74), Itu (Ivanovski ’46) – Matei, Nunic (Vestenicky ’74), Bordusanu (Ehmann ’59). Antrenor: Mircea Rednic

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte (două victorii, trei remize, 13 înfrângeri), în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu 7 puncte (o victorie, patru remize, 13 înfrângeri). Lider este CFR Cluj, care are 45 de puncte şi este urmată pe podium de FCSB – 37 de puncte şi FC Voluntari – 29 de puncte. Primele trei clasate au câte 17 jocuri.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele