Ultima oră
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2 VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2

EXCLUSIV VIDEO | Omul de bază din naţionala Românie, prestaţie mult sub aşteptări. ”M-a dezamăgit foarte tare, mă aşteptam la mai mult”

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533332/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-1.jpg

României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

”Tricolorii” au făcut un joc mult sub aşteptări, având în vedere valoarea adversarului întâlnit, iar acest lucru a fost semnalat şi de Florin Răducioiu. Fostul mare fotbalist a fost dezamăgit de modul în care a arătat Stanicu în acestă partidă.

„Jucătorii noştri au fost un pic lenţi, previzibili. Trebuie să joci cât mai repede şi cât mai simplu cu o echipă britanică, pentru că sunt arţăgoşi şi nu îţi dau timp şi spaţiu să joci, e foarte simplu. 

Nu a fost într-o formă foarte bună nici Stanciu, care m-a dezamăgit foarte tare, mă aşteptam la mai mult. A fost nervos, a pierdut foarte multe mingi, mă aşteptam la mai mult de la el.

E un meci amical, dar totuşi, mare atenţie pentru că selecţionerul vede, este foarte atent la jucătorii pe care i-a băgat în teren. Mai sunt câteva meciuri amicale şi Edi Iordănescu trebuie să aibă în minte cu cine va aborda primul meci de la European.”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt