Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV VIDEO | Un nume mare din fotbalul românesc îi ia apărarea lui Horaţiu Moldovan după gafa din meciul cu Farul

Rapid Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

Rapid a pierdut cu 2-1 în deplasare la Farul, în ultima rundă din campionatul regulat. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Diferenţa a fost făcută de greşeala imensă a lui Horaţiu Moldovan, la golul doi al constănţenilor, unde portarul giuleştean a scăpat în poartă şutul moale a lui Mazilu. Cu toate că gafa goalkeeper-ului a costat-o scump pe Rapid, Florin Răducioiu îi ia apărarea lui Moldovan. Fostul mare jucător e de părere că astfel de greşeli li se întâmplă şi portarilor de clasă.

”Au greşit şi vor mai greşi portari mai mari decât el, chiar şi în Champions League s-a întâmplat. E adevărat că Rapidul a pierdut din cauza lui, pentru că într-adevăr este o greşeală individuală care a hotărât rezultatul final, dar el rămâne un portar interesant, la echipa naţională.”, a declarat Florin Răducioiu, la Fotbal Show.

Farul - Rapid 2-1. Meci spectaculos, decis de eroarea majoră comisă de Horaţiu Moldovan!

Farul Constanţa a învins  pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regular.

La Ovidiu, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Sefer, şut de la marginea careului în minutul 14. Echipa lui Gheorghe Hagi a egalat după numai şapte minute, prin golul lui Artean, care a marcat cu o lovitură de cap.

Alibec a trimis în bară în minutul 37, apoi acelaşi jucător a înscris, dar reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid. Farul a înscris totuşi golul victoriei în minutul 50, când Horaţiu Moldovan a gafat la şutul lui Mazilu.

Victorie cu 2-1 pentru Farul, care încheie sezonul regular pe prima treaptă a podiumului Superligii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele