Ultima oră
Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia
Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV
Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”

EXCLUSIV VIDEO | Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja, după egalul cu ”U” Cluj. ”Dacă Rapidul ne bate trebuie să căutăm o altă soluţie”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani a remizat acasă cu ”U” Cluj, în etapa a 12-a din SuperLigă, 1-1 şi se află pe locul 12 în SuperLigă, cu doar 13 puncte adunate.

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime a fost dezamăgit de felul în care a jucat echipa sa în acestă seară şi a anunţat în exclusivitate la Prima Sport 2, în emisiunea Fotbal Show că va hotărî ce decizie va lua în privinţa lui Mihai Teja în funcţie de rezultatul pe care îl va face Botoşani în partida din etapa următoare cu Rapid.

”Cred că ”U” Cluj a avut o repriza a doua mai bună decât a noastră, mai multe ocazii, noi nu jucăm fotbal din păcate, am dat un gol frumos şi am avut câteva ocazii în prima repriză. Oricum suntem departe de echipa care să se bată la play-off, suntem mai aproape de echipele care se bat pe ultimele cinci locuri, asta e dureros.

Ăsta este mesajul pentru Mihai, noi nu o să ne scăldăm în mediocritate, ori suntem buni, ori nu suntem buni. O să văd ce spune şi el, sigur avem meci la Rapid, iar dacă Rapidul ne bate..., din păcate trebuie să căutăm o altă soluţie.

Echipa nu merge şi din păcate au fost făcute transferurile prost şi toate au fost făcute cu avizul dânsului şi nu avem jucători care să producă fotbal la mijloc. În seara asta 1-1 a fost un rezultat echitabil şi cred că nu am făcut deloc uitat dezastrul din ultima etapă.

Sper ca echipa să poată merge la Rapid cu fruntea sus, că Rapidul nu o fi Bayern Munchen. Eu îi mai dau un cartuş (n.r. lui Mihai Teja) acuma a avut un cartuş să se bată cu ursul, nu a împuşcat ursul, îi mai dau un cartuş să împuşte lupul, dacă nu îl împuşcă îl mănâncă lupul.

Cine ar putea să îl înlocuiească pe Mihai Teja

Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet.”, a declarat Valeriu Iftime în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele