Ultima oră
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024
Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor” Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor”
Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV VIDEO | Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja, după egalul cu ”U” Cluj. ”Dacă Rapidul ne bate trebuie să căutăm o altă soluţie”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani a remizat acasă cu ”U” Cluj, în etapa a 12-a din SuperLigă, 1-1 şi se află pe locul 12 în SuperLigă, cu doar 13 puncte adunate.

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime a fost dezamăgit de felul în care a jucat echipa sa în acestă seară şi a anunţat în exclusivitate la Prima Sport 2, în emisiunea Fotbal Show că va hotărî ce decizie va lua în privinţa lui Mihai Teja în funcţie de rezultatul pe care îl va face Botoşani în partida din etapa următoare cu Rapid.

”Cred că ”U” Cluj a avut o repriza a doua mai bună decât a noastră, mai multe ocazii, noi nu jucăm fotbal din păcate, am dat un gol frumos şi am avut câteva ocazii în prima repriză. Oricum suntem departe de echipa care să se bată la play-off, suntem mai aproape de echipele care se bat pe ultimele cinci locuri, asta e dureros.

Ăsta este mesajul pentru Mihai, noi nu o să ne scăldăm în mediocritate, ori suntem buni, ori nu suntem buni. O să văd ce spune şi el, sigur avem meci la Rapid, iar dacă Rapidul ne bate..., din păcate trebuie să căutăm o altă soluţie.

Echipa nu merge şi din păcate au fost făcute transferurile prost şi toate au fost făcute cu avizul dânsului şi nu avem jucători care să producă fotbal la mijloc. În seara asta 1-1 a fost un rezultat echitabil şi cred că nu am făcut deloc uitat dezastrul din ultima etapă.

Sper ca echipa să poată merge la Rapid cu fruntea sus, că Rapidul nu o fi Bayern Munchen. Eu îi mai dau un cartuş (n.r. lui Mihai Teja) acuma a avut un cartuş să se bată cu ursul, nu a împuşcat ursul, îi mai dau un cartuş să împuşte lupul, dacă nu îl împuşcă îl mănâncă lupul.

Cine ar putea să îl înlocuiească pe Mihai Teja

Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet.”, a declarat Valeriu Iftime în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele