Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

Malcom Edjouma este urmărit de Ferencvaros, formaţie din Ungaria, şi părea ca şi transferat înainte de derby-ul cu CFR Cluj, dar se pare că sunt şanse din ce în ce mai mici ca el să plece.

Vasile Miriuţă a vorbit despre interesul lui Ferencvaros pentru Edjouma, în cadrul emisiunii Fotbal Show, dar consideră că suma de două milioane de euro, cerută de Gigi Becali în schimbul jucătorului, este mult prea mare. Expertul de la Prima Sport e de părere că suma exagerat de mare îi opreşte pe cei de la Ferencvaros să îl transfere pe mijlocaş.

”Ferencvaros nu vor da două milioane pe Edjouma. Dacă voiau să dea, îi dădeau deja, cum să nu aibă Ferencvaros două milioane. Edjouma nu valorează două milioane după părerea mea, e un jucător bun pentru campionatul României, jucător ca el Ferencvaros are, pentru că dacă ei voiau să îl cumpere acum banii erau deja la FCSB în conturi. E clar că nu vor să dea două milioane că nu e de atât, dacă voiau să cumpere cu atât dădeau două milioane, ieri, nu astăzi sau mâine”, a spus Vasile Miriuţă, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

MM Sotoica: ”M-au înjurat suporterii că vindem un titular înainte de un meci important”

Malcom Edjouma era anunţat ca şi transferat la Ferncvaros, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica a intervenit şi a declinat zvonurile.

"M-au înjurat suporterii că vindem un titular înainte de un meci important. Nu e normal! Nu e nicio discuţie cu Ferencvaros pentru Edjouma. Nu există nicio discuţie pentru niciun jucător de la noi, la momentul ăsta.

Am primit multe mesaje de la suporteri. Nu au fost discuţii în trecut. A fost la un meci impresarul, Florin Vulturar, şi nişte oficiali de la Ferencvaros. Dar nu am primit nicio ofertă oficială. Despre ce să discutăm?", a explicat Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt.com la suma de 1.2 milioane de euro.
  • Edjouma a marcat 8 goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 44 de meciuri jucate pentru gruparea bucureşteană.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele