Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

EXCLUSIV VIDEO | Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu sunt şocaţi de faptul că Edjouma nu a luat roşu în FC Voluntari – FCSB

FCSB Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21016244/1/raducioriu-moldovan.png

Un nou meci în SuperLigă, un nou moment în care oamenii din camera VAR nu intervin la o fază evidentă! Partida dintre FC Voluntari şi FCSB a fost marcată de un episod incredibil pe final, în minutul 82, atunci când Edjouma i-a dat cu gheata în faţă lui Armaş, dar Radu Petrescu a luat decizia de a nu acorda cartonaşul roşu.

Cei din camera VAR nu au intervenit, iar Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu au luat foc la finalul întâlnirii, când au comentat momentul, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1. Cei doi foşti mari atacanţi nu-şi explică motivul pentru care nu s-a dat eliminare la mijlocaşul FCSB-ului şi i-a atacat direct pe cei care au avut şansa să dicteze sancţiunea cuvenită.

Viorel Moldovan: ”A fost o fază pe final când cred că, din punctul meu de vedere, trebuia să primească roşu Edjouma. E inexplicabilă decizia arbitrului, nu poţi să nu dai cartonaş roşu la această fază! VAR-ul nu se sesizează? Nu ştiu ce mai caută la jocuri arbitrul, de ce nu lasă pe alţii? Bine că nu i-a prins faţa, îi scotea dinţii din gură!

Însă, Edjouma a fost graţiat pentru meciul următor, pentru că a avut o intrare dură la Armaş, i-a pus piciorul în faţă, bine că nu l-a prins, că i-ar fi scos dinţii din gură. Nu înţeleg decizia arbitrului, merita trei-patru roşii!

Radu Petrescu să scoată casca din ureche şi să dea cu ea de pământ!”.

Florin Răducioiu: ”Armaş arată acum ca în filmul Mad Max, un film apocaliptic! Pur şi simplu e groaznic! E un fault periculos, e inadmisibil....Vassaras... nu e posibil! Trebuie să mergi la VAR, să vezi! Să nu mergi să vezi această fază? Sunteţi inconştienţi! Sunt foarte nervos! Radu Petrescu e la cinci metri de fază, trebuia să vadă!”.

Viorel Moldovan, cuvinte mari pentru Malcom Edjouma: ”E numărul 1 la FCSB”

Viorel Moldovan a analizat prestaţia FCSB-ului din partida cu FC Voluntari, terminată cu scorul de 2-1 pentru formaţia lui Mihai Pintilii, iar remarcatul său a fost autorul celor două goluri ale vicecampioanei, Malcom Edjouma. Fostul atacant al naţionalei României a afirmat că mijlocaşul e pionul principal la ora actuală.

Edjouma a fost decisiv şi în partida din runda trecută, în derby-ul cu CFR Cluj, aducând astfel şase puncte foarte importante pentru FCSB, care speră şi mai mult la titlu după această rundă, după ce Rapid, CFR Cluj şi Farul s-au încurcat şi a mai recuperat din puncte în raport cu ele.

Să vedem cât a crescut preţul pentru el, a adus ultimele două victorii pentru FCSB, a adus şase puncte importante. Este omul numărul 1 pentru FCSB! Un element important în angrenajul echipei în momentul de faţă”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele