Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Explicaţiile lui Cristi Tănase, după filmarea apărută cu el. ”Nu am omorât pe nimeni, nu am împuşcat pe nimeni”

Uncategorized Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21491527/1/tanase-2.jpg

Cristi Tănase a oferit explicaţii după apariţia video-ului cu el în stare de ebrietate, căzut în faţa uşii propriului apartament.

Imaginile apărute cu fostul fotbalist al FCSB-ului pe 12 februarie, căzut, fără un dinte şi sângerând, au dus la îngrijorarea mai multor persoane.

Cu toate acestea, ”Dodel” a explicat ce s-a întâmplat în weekend-ul trecut şi din decalaraţiile sale nu este vorba despre ceva grav.

”Ce să se întâmple? Am fost la un spriţ, m-am dus acasă şi nu răspundea nevastă-mea. M-am pus jos să aştept să mi se deschidă uşa. Am nişte dinţi provizorii în gură şi îmi căzuse un dinte. Şi de la gingie, fiind sensibilă, mi-au curs câteva picături de sânge.

(n.r. – Cine te-a filmat?) Portarul ăla de acolo, oamenii ăia. Chiar nu îmi vine să cred. Cred că am stat vreo 3-4 minute, nu exagerez. Atât, până să mi se deschidă uşa de la casă. Şi după am intrat în casă.

Cum să stau toată noaptea acolo? Doamne fereşte! Toată lumea mi-a dat mesaje, mi-a scris Mamă, ce-ai făcut? Ce-ai păţit? Eşti bine? Nu am omorât pe nimeni, nu am împuşcat pe nimeni”, a declarat Cristi Tănase, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele