Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

Explicaţiile prestaţiilor slabe ale lui Moruţan la Galatasaray. ”Îl mai ia FCSB, îl mai dă o dată domnul Becali afară”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20658074/1/mo.jpg

Plecat la Galata cu titlul de mare talent al fotbalului românesc, Moruţan a ieşit rapid din planurile lui Domenec Torrent, iar turcii se pregătesc să-l împrumute. Un caz clasic de start de carieră în care banii au avut întâietate şi performanţele pe teren au întârziat să apară:

Fostul său patron de la Botoşani, Valeriu Iftime este de părere că Moruţan nu a reuşit în Super Lig datorită comodităţii şi astfel nu a mai reuşit să progreseze.

„E o chestiune complicată. Nu e o discuţie doar despre Moruţan, ci despre toţi fotbaliştii români, care joacă în afară şi care nu performează. Noi suferim mult la educaţie. Faptul că fotbalul românesc nu performează e o vină pe care o purtăm toţi. Problema e că ei au fost învăţaţi de mici cu mulţi bani, cu comoditate.

Eu când spuneam acum două luni să nu-l mai lăudaţi atât pe Moruţan de parcă a făcut nu ştiu ce... Copilul îşi pierde minţile. Şi-ar fi pierdut minţile oricine ar fi fost în poziţia lui.

Are nişte bani, i se pare că e bine, iar starea de confort niciodată nu produce. Iar el este într-o stare de confort. Să ai 22 de ani şi 20.000 de euro, casă… Păcat. E un talent deosebit, dar l-am stricat noi. L-am stricat eu, l-a stricat Becali, l-au sticat toţi, cei care am pus mâna pe el.

La 22 de ani, un om talentat ca el juca la Ajax. El o să ajungă iar fotbalist bun în România. Îl mai ia FCSB, îl mai dă o dată domnul Becali afară, îl mai ia Ludogoreţ, iar îl dă afară… La 22 de ani şi la talentul lui, trebuia să fie sus de tot. Eu aşa am crezut. Îmi pare rău pentru el.

Are nişte condiţii. Drama este că nu joacă. Nu ştiu care este starea lui psihică. În Liga 1, poate să vină la Craiova, la Steaua sau la CFR Cluj. Ar fi bine. Dar să nu vină înfumurat, ci să vină cu picioarele pe pământ, cu capul plecat, cu modestie totală şi să muncească”
, a spus Iftime, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri