Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Fabio Cannavaro este noul antrenor al echipei Udinese

Serie A Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21567135/1/fabio.jpg

Udinese, locul 17 în campionatul Italiei, s-a despărţit luni de antrenorul Gabriele Cioffi. Acesta a fost înlocuit de campionul mondial din 2006, Fabio Cannavaro.

"Udinese anunţă că l-a eliberat pe Gabriele Cioffi din funcţia de antrenor al primei echipe", a anunţat clubul într-un scurt comunicat. Sub conducerea sa, Udinese a câştigat doar patru meciuri în campionat.

În urma înfrângerii de vineri cu 1-0 în faţa rivalei directe la retrogradare, Verona, clubul din Friuli are acum acelaşi număr de puncte ca şi ultima clasată, Frosinone, dar cu un meci mai puţin, cel cu AS Roma, întrerupt cu mai puţin de 20 de minute înainte de final la 1-1, după ce Evan Ndicka, jucătorul Romei, s-a prăbuşit pe teren şi care se va încheia joi.

Udinese l-a ales pe Fabio Cannavaro pentru a-l înlocui pe Cioffi. Fostul fundaş de la Juventus şi Real Madrid, selecţionat de 136 de ori de naţionala Italiei, nu a mai antrenat de când a plecat de la Benevento (divizia a doua italiană), în 2023.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de antrenor la Guangzhou FC (fostă Guangzhou Evergrande), mai întâi în perioada 2014-2015 şi apoi în perioada 2017-21, unde a câştigat titlul de campion al Chinei în 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele