Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fanii echipei naţionale l-au ales pe Darius Olaru jucătorul lunii aprilie. Cum arată podiumul

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20698986/1/olaru.jpg

Darius Olaru (24 de ani) a fost ales jucătorul lunii aprilie, de către fanii echipei naţionale, în urma tradiţionalului sondaj online efectuat de FRF.

Mijlocaşul celor de la FCSB a primit 39% din voturi şi s-a impus categoric. El are 3 selecţii sub ”tricolor” şi e unul din cei mai în formă fotbalişti din Casa Liga 1 ai momentului.

Pe locul secund s-a clasat Rareş Ilie (25,33%), iar podiumul a fost completat de Florin Tănase (19,20%). Clasamentul a continuat cu: Andrei Ivan (8,37%), Jovan Markovic (3,13%), George Puşcaş (3,01%), Alexandru Creţu (1,90%).

Anghel Iordănescu nu crede că fiul său poate face minuni pe termen scurt la naţională. ”Nu ştiu dacă avem jucători de profunzime”

 

Fostul selecţioner, Anghel Iordănescu (72 de ani) a analizat şansele României, înainte de primele meciuri din Liga Naţiunilor, ce constituie debutul în cadrul unor partide oficiale pentru fiul său, Edi, care are până acum în palmares o remiză cu Israel şi un eşec cu Grecia, în amicale.

Principala problemă identificată este cea legată de atacanţi, un compartiment la care ”tricolorii” suferă mult, iar Edi Iordănescu va avea o misiune grea să găsească opţiuni viabile. De asemenea, olată problemă este cea legată de tinerii jucători, care nu reuşesc să confirme la nivel înalt.

"Mă uit la Junior (n.r. – Edi Iordănescu) că are probleme cu postul de atacant. Şi jucăm patru meciuri foarte importante în 11 zile. Nu ştiu dacă avem jucători de profunzime, nu ştiu dacă avem jucători de forţă sau nu ştiu dacă avem un atacant inteligent, precum Danciu (n.r. – Ionel Dănciulescu).

Avem mulţi jucători talentaţi, dar îmi pare rău să o spun că mulţi dintre ei sunt doar talentaţi. Trebuie să-şi corecteze jocul. Se pierd mulţi jucători talentaţi. Îmi aduc aminte, după turneul final U21 din Italia, am fost cu toţii entuziasmaţi, am spus că avem o generaţie bună"
, a spus Iordănescu Senior, pentru DigiSport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri