Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fanii lui Olympiakos i-au oferit o primire fabuloasă lui Marcelo. ”Familia mea este foarte fericită să fim aici"

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20851288/1/marcelo.jpg

Brazilianul Marcelo (34 de ani) continuă în fotbalul european după anii de glorie petrecuţi la Real Madrid. Dorit de Leicester sau Lazio, fundaşul stânga sud-american a fost prezentat oficial drept noul jucător al grecilor de la Olympiacos, formaţie cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

Marcelo a fost prezentat oficial pe stadionul "Georgios Karaiskakis" în faţa a peste 20.000 de fani, care au creat o atmosferă de senzaţie, iar brazilianul a fost impresionat.

"Sunt foarte fericit şi familia mea este foarte fericită să fim aici", a fost mesajul brazilianului

Obişnuit cu aerul tare din Liga Campionilor, Marcelo va juca în Europa League 2022/2023 alături de campioana Greciei, urmând să înfrunte Qarabag, Freiburg şi Nantes.
 
Venit la Real Madrid în 2007, de la Fluminense, pentru doar 6.5 milioane de euro, Marcelo a devenit bravul urmaş al lui Roberto Carlos în banda stângă a apărării "galacticilor" şi a adunat 546 de meciuri şi 38 de gooluri în 15 sezoane. Sosit în Spania cu titlul de mare speranţă pentru viitor, Marcelo a părăsit Madridul cu statutul de legendă asigurat, câştigând de cinci ori Liga Campionilor, şase titluri în La Liga, două Cupe ale Regelui Spaniei, trei Supercupe ale Europei, trei CM al Cluburilor şi cinci Supercupe ale Spaniei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri