Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Fanii PSG continuă să fie nemulţumiţi de favoriţii lor chiar şi la momentul câştigării Ligue 1: ”E un sezon în care doar suporterii au fost la înălţime!”

PSG Publicat pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20683613/1/profimedia-0639631290.jpg

Collectif Ultras Paris (CUP) a anunţat că va părăsi stadionul înainte de finalul meciului dacă PSG va câştiga, sâmbătă, un nou titlu în Ligue 1, la meciul cu Lens, informează lefigaro.fr.

Colectivul Ultras Paris (CUP) a declarat într-un comunicat de presă că suporterii vor părăsi tribuna Auteuil din minutul 75 dacă scorul este favorabil echipei lor la acel moment al jocului (o remiză ar fi suficientă pentru ca PSG să fie campioană).

"Invităm toţi suporterii parizieni să vină şi să sărbătorească titlul alături de noi în faţa tribunei Auteuil din minutul 75 dacă scorul este în favoarea noastră. Vom ieşi apoi din tribune pentru a ne aduna în faţa Auteuil pentru a sărbători sfârşitul unui sezon în care doar suporterii au fost la înălţime.”, au anunţat suporterii parizieni încă supăraţi pe conducerea clubului şi dezamăgiţi de performanţa generală a echipei în acest sezon.

PSG a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, pe Angers, în etapa a 30-a a campionatului francez Ligue 1, un succes care o apropie foarte mult pe formaţia pariziană de titlul cu numărul 10 din istorie.

Mbappe 28', Sergio Ramos 45'+1 şi Marquinos 77' au adus victoria oaspeţilor, din rândul cărora care au lipsit Leo Messi, accidentat, şi Neymar, suspendat. Michut (PSG) a fost eliminat, în minutul 90+1.

PSG nu poate sărbători deocamdată titlul (mai are nevoie de un punct), deoarece Olympique Marseille, ocupanta locului 2, s-a impus, acasă, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei FC Nantes.

Sâmbătă, PSG joacă pe teren propriu cu Lens, în etapa a 31-a a campionatului Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele