Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Fanii Rapidului au mers peste Mutu şi jucători la antrenamentul de azi! Venirea lui Stăncioiu, motivul tensiunilor. UPDATE: Fostul portar dispare din staff-ul lui Mutu!

Rapid Publicat pe 3 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20624512/1/rapid-13.jpg


Adrian Mutu (43 de ani) a avut parte de un prim moment tensionat la Rapid. La scurt timp după ce Briliantul a fost prezentat în postura de nou antrenor, acesta a condus întâia şedinţă de pregătire, dar ultraşii echipei din Giuleşti şi-au făcut apariţia la bază şi angajaţii clubului au chemat Jandarmeria şi Poliţia.

UPDATE ora 21:03: Eduard Stăncioiu renunţă la ideea de a mai face parte din staff-ul lui Adrian Mutu ca antrenor secund! La presiunea fanilor, fostul portar a anunţat că se retrage din proiect, chiar dacă şi-ar fi dorit să-i fie alături "Briliantului" în aventura giuleşteană.

UPDATE: Liviu Ungureanu, liderul suporterilor rapidişti, a vorbit despre situaţia creată astăzi la antrenamentul lui Adrian Mutu şi a întărit ideea că galeria nu are o problemă cu noul antrenor, ci cu Eduard Stăncioiu, pe care-l bănuieşte că a părăsit terenul în momentul în care a văzut că ultraşii se apropie de gazon:
 
"Am venit la antrenament azi pentru că Eduard Stăncioiu nu are ce căuta la Rapid! Nu e aici, sunt sigur! Adrian Mutu ne-a arătat un respect deosebit şi asta o să-i arătăm şi noi. Lui i-am transmis succes, are nevoie. Dacă nu are rezultate, ridică mâinile. Aşa cum a venit, aşa uşor pleacă. Nu are de ce să fie deranjat de ce se întâmplă cu Eduard Stăncioiu, care are pe pagina sa de facebook poze cu rivalii din Ghencea. Atunci să-şi asume! Nu avem cum să trecem peste conflictele avute cu el în anii trecuţi, pe stadioane. Cu Mutu nu am avut niciun conflict", a declarat cel poreclit "Bocciu'", citat de ProSport.ro.
Aproximativ 50 de fani din Peluza Nord a Rapidului au mers la antrenamentul condus de Mutu pentru a discuta cu noul antrenor şi cu jucătorii. Dacă fostul mare atacant al naţionalei primeşte credit, problema ultraşilor e legată de cooptarea în staff a lui Eduard Stăncioiu (41 de ani) ca antrenor cu portarii. Cu un trecut important la CFR şi cu doi ani petrecuţi la FCSB, fostul goalkeeper a devenit inamicul public numărul unu al galeriei.

De altfel, fanii rapidişti nu uită un moment petrecut în 2006, când Steaua şi Rapid se luptau pentru titlu, iar Stăncioiu, pe atunci la Sportul, a fost acuzat că a făcut cadou un penalty echipei roş-albastre. La meciul cu Rapid, Stăncioiu a intrat într-un conflict cu galeria giuleşteană, iar urmele acestuia nu au fost şterse nici acum.
 
"Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă. E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din puctul meu de vedere, e un singur club", spunea Eduard Stăncioiu despre experienţa de la FCSB, între 2016 şi 2018, când a apucat să joace şase meciuri.
 
"Ni se întorc morţii în mormânt! Giuleştiul să fie inaugurat pe bancă cu un stelist şi un dinamovist", a fost mesajul scurt, dar puternic, transmis de Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, pe Facebook.
 
Chemaţi la baza de pregătire a rapidiştilor pentru a preveni eventuale incidente, jandarmii au legitimat o parte dintre fani, apoi le-au permis acestora accesul în zona în care se aflau jucătorii şi staff-ul tehnic.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele