adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Fanii Stelei au criticat pierderea lui David Popovici în favoarea eternei rivale Dinamo: ”Nimeni nu îşi dă interesul!”

Sporturi Publicat de Emanoil Ursache pe miercuri, 10:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20749158/1/ywzjmty1zdhiyjy3nzc0yze5nme0mddhztg2-thumb.jpg

Suporterii Stelei Bucureşti au criticat neimplicarea Clubului Sportiv al Armatei în păstrarea campionului mondial la 200 de metri liber, David Popovici, ajuns chiar la marea rivală, CS Dinamo.

Fanii ”militarilor” au reclamat că nimeni din conducerea CSA nu face nimic pentru ca Steaua să strălucească din nou la toate capitolele, aluzie inclusiv la secţia de fotbal, unde nu se ştie precis încă dacă va avea drept de promovare în Casa Liga 1, în noua stagiune.

”Aceleaşi probleme, aceleaşi întrebări. Cu toate acestea, Popovoci rămâne un bun naţional de care cu toţii ne bucurăm.

Şi clubul Steaua este un bun naţional, dar, momentan, pare că nimeni nu îşi dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele.”, se arată pe pagina de Facebook a AS47.

Campion mondial la 200 de metri liber, David Popovici evoluează astăzi pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber. David s-a calificat în finală fără probleme, cu timpul de 47.13, record mondial la juniori. Finala la 100 de metri este programată miercuri, la ora 19:22, şi va fi transmisă de TVR.

Luni, David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani, la proba de 200 de metri liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele