Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Fanii Stelei au criticat pierderea lui David Popovici în favoarea eternei rivale Dinamo: ”Nimeni nu îşi dă interesul!”

Sporturi Publicat de Emanoil Ursache pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20749158/1/ywzjmty1zdhiyjy3nzc0yze5nme0mddhztg2-thumb.jpg

Suporterii Stelei Bucureşti au criticat neimplicarea Clubului Sportiv al Armatei în păstrarea campionului mondial la 200 de metri liber, David Popovici, ajuns chiar la marea rivală, CS Dinamo.

Fanii ”militarilor” au reclamat că nimeni din conducerea CSA nu face nimic pentru ca Steaua să strălucească din nou la toate capitolele, aluzie inclusiv la secţia de fotbal, unde nu se ştie precis încă dacă va avea drept de promovare în Casa Liga 1, în noua stagiune.

”Aceleaşi probleme, aceleaşi întrebări. Cu toate acestea, Popovoci rămâne un bun naţional de care cu toţii ne bucurăm.

Şi clubul Steaua este un bun naţional, dar, momentan, pare că nimeni nu îşi dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele.”, se arată pe pagina de Facebook a AS47.

Campion mondial la 200 de metri liber, David Popovici evoluează astăzi pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber. David s-a calificat în finală fără probleme, cu timpul de 47.13, record mondial la juniori. Finala la 100 de metri este programată miercuri, la ora 19:22, şi va fi transmisă de TVR.

Luni, David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani, la proba de 200 de metri liber.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele