Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Farul, pe urmele lui Bogdan Vătăjelu! Fundaşul nu va continua la U. Craiova şi Gică Hagi îl vrea

Farul Constanta Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21219576/1/gica-hagi-rapid-11.jpg

Farul se pregăteşte de tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Campioana României are în plan să îmbunătăţească lotul, iar pe lista de achiziţii a lui Gică Hagi se numără jucători importaţi din SuperLiga României, dar şi din străinătate. Unul dintre fotbaliştii pe care îi vrea ”Regele” din campionatul intern evoluează pe postul de fundaş.

Se pare că Farul a pus ochii pe un jucător de la o rivală de play-off, de la Universitatea Craiova. Numele care a atras atenţia lui Gică Hagi este Bogdan Vătăjelu, în vârstă de 30 de ani, care nu va mai continua în Bănie din această vară.

Conform Fanatik, oltenii nu vor activa clauza de prelungire, iar Farul este pe urmele lui Bogdan Vătăjelu şi îl vrea, negocierile având şanse de reuşită.

În sezonul recent încheiat, Vătăjelu a evoluat pentru clubul din Craiova în 58 de partide, a marcat de patru ori şi a oferit patru pase decisive. Astfel, fundaşul poate semna în acest moment cu orice club, iar Farul pare o variantă foarte bună pentru el.

Vătăjelu a fost readus din Cehia în vara lui 2019, dar a pierdut clar duelul cu Nicuşor Bancu pentru postul de titular în banda stângă, motiv pentru care a fost folosit fie ca extremă stânga, fie ca fundaş dreapta în unele momente.

Conform informaţiilor apărute în presă, Vătăjelu ar lua la Universitatea Craiova un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Mirel Rădoi regretă plecarea de la Universitatea Craiova: ”Nu mi-a fost absolut deloc uşor”

Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova nu în cele mai bune condiţii, fiind certat, în urma experienţei din Bănie, cel puţin cu Sorin Cârţu. Acum, la luni bune după ce antrenorul a finalizat mandatul de la Universitatea Craiova, a recunoscut că are oarecare resentimente în urma celor întâmplate, a faptului că a plecat de acolo.

Rădoi a afirmat recent că nu i-a fost uşor să plece de la U. Craiova, că ar fi vrut cumva să continue, iar decizia a luat-o în urma unui meci, în urma unei discuţii cu jucătorii în vestiar.

Antrenorul simţea un entuziasm general în preajma echipei, până la suporterii din oraş. (N.r. - La care îţi pare mai rău că ai renunţat? La FCSB, la naţionala mare sau la Craiova? De la care ai plecat cu inima îndoită? De la care simţi că dacă ţi s-ar mai fi dat un pic mai mult timp, ai fi făcut ce trebuie?)

De la Craiova! Puţin regret am avut şi când am plecat de la tineret, vă spun sincer. Aş fi vrut să termin mandatul cu o nouă calificare. Dar cel mai mare regret a fost acum, la Craiova. Nu mi-a fost absolut deloc uşor când am luat decizia aceea. Şi nu doar după discuţia din vestiar cu echipa şi cu băieţii, vorbesc despre ce s-a întâmplat în ...

(N.r. - În oraş sau cum? Simţeai entuziasm?) Tot, şi cu suporterii. Chiar mi-a fost greu să iau decizia asta, dar simţeam că situaţia nu se îndreaptă într-o direcţie bună, că nu duce la nimic bun.

Se putea întâmpla acelaşi lucru puţin mai târziu. Asta e impresia mea. Se derulau lucrurile în aşa fel încât mai devreme sau mai târziu tot trebuia să-mi dau demisia”, a spus Mirel Rădoi pentru GSP.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele