Ultima oră
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”

FC Argeş a renunţat la Andrei Blejdea şi Gabriel Deac

FC Argeș Publicat pe 29 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19834718/1/rps5074.jpg

FC Argeş a anunţat, marţi, că s-a despărţit de mijlocaşii Andrei Blejdea şi Gabriel Deac.

Clubul FC Argeş anunţă că a ajuns la o înţelegere pe cale amiabilă pentru rezilierea contractelor cu mijlocaşii Andrei Blejdea şi Gabriel Deac. FC Argeş le mulţumeşte celor doi jucători pentru munca depusă în perioada petrecută la Piteşti şi le doreşte mult succes în cariera profesională”, este anunţul grupării din Piteşti.

Andrei Blejdea era legitimat la FC Argeş din iulie 2019, iar Gabriel Deac din 12 august 2020.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele