Ultima oră
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris
Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix

FC Argeş l-a prezentat pe Andreias Calcan! Mijlocaşul s-a întors în România după un sezon petrecut în Ungaria

FCSB Publicat pe 2 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20727605/1/andreias-calcan-fb.jpg

Andreias Calcan (28 de ani) s-a întors în Casa Liga 1 după un sezon petrecut în Ungaria, la Mezokovesd. Mijlocaşul român s-a înţeles cu FC Argeş, el deja fiind prezentat oficial şi va purta tricoul cu numărul 10.

În Ungaria, Calcan a avut următoarele statistici: 22 de partide, două goluri şi două pase decisive. Acum, a revenit în România, fiind al doilea transfer pe care îl face FC Argeş după terminarea campionatului, după ce l-a luat pe portarul Cătălin Straton, fost la FCSB.

Mijlocaşul Andreias Calcan a jucat la Politehnica Iaşi înainte să ajungă în Ungaria. Din Moldova a plecat ca urmare a conflictului cu antrenorul italian Nicolo Napoli. Calcan a vrut să plece de la echipă din cauza jignirilor aduse de către antrenor.

Andreias Calcan a reuşit 5 goluri şi 3 pase decisive în 24 de meciuri pentru Poli Iaşi în stagiunea 2020-2021. Înainte de Poli Iaşi, mijlocaşul a mai jucat pentru Viitorul Constanţa, Ujpest (Ungaria), Almere, Willem II, FC Dordrecht (toate din Olanda), U Cluj, Râmnicu Vâlcea.

Transfermarkt îl cotează la 250.000 de euro.

Cătălin Straton a semnat şi el cu FC Argeş

FC Argeş a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile portarului Cătălin Straton, în vârstă de 32 de ani, ultima dată component al FCSB.

Acordul este pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

În cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, Straton a apărat poarta roş-albaştrilor în 8 partide. Rapid Bucureşti, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pentru care a mai evoluat noua achiziţie a grupării din Trivale.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele