Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FC Argeş, transfer la cerinţa lui Marius Croitoru! Portarul Sebastian Micu, adus sub formă de împrumut. UPDATE

Liga II Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20994324/2/marius-croitoru.jpg

UPDATE: FC Argeş a confirmat transferul portarului Sebastian Micu, în vârstă de 21 de ani, din Liga 2, de la FC Braşov! Conform piteştenilor, acordul cu gruparea din divizia a doua e pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut.

Bine ai venit, Sebastian Micu!

FC Argeş şi FC Braşov au ajuns la un acord pentru împrumutul portarului Sebastian Micu, în vârstă de 21 ani. Goalkeeperul originar din Jimbolia (jud. Timiş) va evolua la echipa noastră până la sfârşitul acestui sezon competiţional, iar dacă va confirma aşteptările, FC Argeş va avea posibilitatea unui transfer definitiv. În prima parte a acestei ediţii de Liga 2, Micu a fost titular în poarta braşovenilor, bifând 16 meciuri în tricoul ardelenilor.

Andrei Şanta, antrenorul care se ocupă cu pregătirea portarilor la FC Braşov, echipă de la care Sebastian vine, consideră că Micu este în primii doi portari din Liga 2: ‘Micu are calităţi de mare portar. Are forţă nativă, are joc bun de picior, are anticipaţie, este curajos şi iese bine pe centrări. Are nebunia specifică portarilor, dar este receptiv în antrenamente şi munceşte enorm. Părerea mea, este în primii doi portari din Liga a 2-a. Are ce să înveţe şi de la mine, dar şi de la Dani Mutu şi Mikolic, doi portari cu mare experienţă.’

George Maria, antrenorul său cu portarii din perioada petrecută de Sebastian la Rapid, l-a descris ca fiind un portar cu o capacitate de concentrare foarte bună şi un jucător de echipă. Sebastian are totodată o priză bună, plonjoane la sol şi semi-înălţime excelente, boxează bine mingea şi are ‘nebunia’ specifică portarilor.

Sebastian Micu este poreclit ‘Moro’ de colegi pentru o cicatrice la nas. O amintire din copilărie. ‘Am o cicatrice la nas de la vârsta de 4 ani, când am căzut. Colegii îmi spun ‘Moro’, deoarece cicatricea la nas asemănătoare cu cea a lui Cătălin Moroşanu.’ Este fanul lui Manuel Neuer, iar din România îl admiră pe Florin Iacob, portarul UTA-ei.

Tânărul portar bănăţean este al nouălea transfer perfectat de clubul nostru în această iarnă, FC Argeş mai semnând în această perioadă de mercato cu Mario Zebic (Korona Kielce), Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani), Mimito Biai (Cherno More), Lucas Brendon (Ho Chi Min – Vietnam), Facundo Rizzi (Gimnasia Jujuy), Boubacar Hanne (Gil Vicente), Zorhan Bassong (CF Montreal) şi David Croitoru (FCU Craiova)”, a scris FC Argeş.


Informaţiile iniţiale 

FC Braşov l-a cedat pe Sebastian Micu celor de la FC Argeş, dar trupa lui Dan Alexa nu rămâne descoperită.

Acesta îl va avea în lot pe Andrei Ureche (24 de ani), ce a îmbrăcat în prima parte a sezonului tricoul celor de la FC Botoşani. Gruparea moldavă l-a folosit în trei partide de Cupă.

Ureche a fost rezerva lui Eduard Pap şi astfel a avut foarte puţine şanse de a arăta ce poate.

”Am fost de acord cu cedarea lui Micu la FC Argeş doar dacă ne acoperim pe acest post. Pentru Micu este o şansă mare să ajungă să apere în SuperLigă, iar din vară poate fi un câştig şi financiar pentru club. În doar un an, Micu a făcut un salt uriaş ţinând cont că până în vara trecută el apăra în Liga a 3-a. Noi ne-am acoperit pe acest post prin venirile lui Ureche şi Dobre.

Ureche are experienţa Ligii 1, este un portar de valoare care ne apoate ajuta. Şi Ştefan Dobre are şansa să revină în prim plan. Eu am mai spus că Dobre a stagnat în ultimii 2 ani, ba chiar s-a dus în jos după acel transfer la Clinceni, care i-a făcut mult rău. Eu îi ofer şansa să să-şi demonstreze valoare”
, a declarat Alexa.

Ureche are o bună experienţă în eşalonul secund, apărând în trecut buturile celor de la: SC Bacău, Academica Clinceni şi Campionii FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele