Ultima oră
Ireal! Doi titulari de la Rapid au "sărbătorit" în club înfrângerea cu Poli Iaşi Ireal! Doi titulari de la Rapid au "sărbătorit" în club înfrângerea cu Poli Iaşi
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Primă repriză plictisitoare VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Primă repriză plictisitoare
Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat

FC Rapid anunţă un parteneriat cu Academia de Fotbal Răzvan Raţ

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21070619/1/rat.jpg

FC Rapid Bucureşti a anunţat, miercuri, că a semnat un parteneriat cu Academia de Fotbal Răzvan Raţ, prin care clubul bucureştean are prioritate la cei mai buni jucători formaţi la şcoala de fotbal.

“Rapid continuă seria parteneriatelor cu academii puternice din ţară. Suntem foarte bucuroşi să încheiem un contract de colaborare cu şcoala de fotbal a lui Răzvan Raţ. Prin acest parteneriat vom avea prioritate la cei mai buni jucători ai academiei lui Răzvan, o academie puternică, cu peste 100 de copii şi cu antrenori foarte buni. Iar colaborările nu se vor opri aici”, a declarat Vasile Maftei, directorul academiei FC Rapid.

“Mă bucur că putem colabora cu Rapid, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Acest parteneriat poate fi un imbold pentru copiii de la academia noastră, deoarece au şansa de a ajunge mai uşor la un club atât de important. Academia Rapidului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a ajuns printre primele din ţară, este foarte bine organizată, iar acest lucru este o dovadă că am luat o decizie foarte bună”, a declarat fostul fundaş al Rapidului, Răzvan Raţ.

Academia lui Răzvan Raţ a fost înfiinţată în 2008, şi are 110 copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Grupa U15 a Academiei de Fotbal Răzvan Raţ ocupă locul doi în Seria 9 din Liga Elitelor U15, după Universitatea Craiova 2008.

Răzvan Raţ este dublu campion cu Rapid Bucureşti, în 1999 şi 2003, şi unul dintre cei mai importanţi fundaşi stânga din istoria FC Rapid. El a îmbrăcat tricoul Rapidului în 82 de meciuri de campionat şi a marcat şase goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele