Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

FC Voluntari încă mai speră să îl păstreze pe Constantin Budescu: ”Oficialii de la Petrolul anunţă în fiecare săptămână că va semna”

FC Voluntari Publicat de Emanoil Ursache pe 21 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20783618/1/fc-voluntari-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-19-02-2022.jpg

Constantin Budescu (33 de ani) rămâne un fotbalist curtat, chiar dacă în ultimul său sezon din Liga 1 nu a avut cifre extraordinare, iar, în ultima perioadă, accidentările i-au dat bătăi serioase de cap.

Nou-promovata Petrolul Ploieşti, echipa la care s-a lansat ”Budi” în fotbalul românesc, şi FC Voluntari, revelaţia stagiunii precedente la care a evoluat mijlocaşul ofensiv în prima parte a anului, se luptă pentru semnătura sa.

Deşi părea aproape o certitudine că va alege  Petrolul, preşedintele ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, a anunţat că omul cu 17 selecţii şi 5 goluri pentru naţionala României are încă ofertă valabilă din partea Voluntariului.

Ironia celor de la FC Voluntari pentru Petrolul

”Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el.

Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenţie, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării.

Am vorbit cu Budi după meci (n.r. - Petrolul - FC Voluntari 0-1), era puţin stingherit de situaţie. Nu ştia în ce vestiar să intre şi să felicite jucătorii.”, a declarat Bogdan Bălănescu, potrivit PlaySport.

Ulterior, Bălănescu a ironizat conducerea Petrolului şi a afirmat că Voluntari poate câştiga lupta pentru semnătura lui Budescu: ”Oficialii de la Petrolul anunţă în fiecare săptămână că va semna Budescu (n.r. - râde). FC Voluntari poate câştiga orice duel în momentul de faţă!”.

Constantin Budescu a adunat 22 de meciuri la FCSB şi FC Voluntari, în sezonul precedent, în care a înscris de 3 ori (de două ori pentru ilfoveni, o dată pentru ”roş-albaştri”) şi a pasat decisiv la două reuşite (câte un assist pentru fiecare echipă).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele