adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

FCSB a rezolvat problema atacantului. "E ca Inzaghi. Dacă trage, e gol sigur"

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe miercuri, 14:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20749471/1/fcsb-2.jpg

FCSB s-a întărit serios în compartimentul defensiv în această vară, dar ”roş-albaştrii” ar avea nevoie şi de un atacant. 

FCSB a anunţat oficial că i-a transferat pe Joyskim Dawa şi pe Rachid Bouhenna, pentru poziţia de fundaş central, unde au avut probleme în ultima vreme. O altă poziţie, care le-a dat bătăi de cap ”roş-albaştrilor”, este cea a atacantului central. Mihai Stoica, magerul FCSB susţine ca au rezolvat problema şi că Ianis Stoica va evolua în acea poziţie.

"Gigi Becali a vrut să aducă un atacant cu salariu mare, dar i-am zis că nu cred că este cazul în acest moment. Azi a fost un antrenament foarte intens, un antrenament în care s-a pus accent pe duelurile 1 vs 1, iar Ianis Stoica a fost senzaţional.

Parcă şi el a vrut să ne spună <<Ce faceţi, mă? Vreţi să mai aduceţi atacant? Eu ce sunt?>>. Vreau să fie serios, iar Ianis Stoica nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e aia alcool, nu ştie ce înseamnă jocurile video. Ianis Stoica are numai fotbal în cap.

El e vârf de atac, e număr 9. La echipa naţională de juniori, a jucat în dreapta, avea picior bun, termina cu centrări, dar juca Louis Munteanu atacant. Apoi, când a plecat la Slatina, Ianis Stoica ne-a zis că merge ca atacant, noi nu-l ştiam de număr 9, dar acum pot spune că e număr 9 şi atât.

E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii... Când se întoarce cu faţa la poartă, dacă s-a eliberat pe dreptul sau pe stângul, nu contează, e gol sigur. E un jucător care cere mai mult mingea în profunzime. Nici Inzaghi nu era mare tehnic, iar Ianis Stoica e acelaşi gen de jucător. Încă o dată spun, să nu mă ia nimeni la mişto, nu spun că e Inzaghi, spun doar că e profilul lui Inzaghi" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele