adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

FCSB a vrut să aducă un jucător de bază al echipei naţionale

FCSB Publicat de Daian Cutu pe vineri, 17:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21062512/1/marin.jpg

FCSB a vrut să îl transfere pe Răzvan Marin! Anunţul a fost făcut de MM Stoica. Interesul s-a manifestat pe când fotbalistul avea 20 de ani şi evolua încă în România, la Viitorul Constanţa.

Marin a plecat în cele din urmă la Standard Liege, iar Gică Hagi a dat o adevărată lovitură financiară. ”Regele” a încasat 4.8 milioane de euro, fiind unul din cele mai bănoase transferuri din istoria dobrogenilor.

”Noi am făcut prima ofertă pentru Răzvan Marin, când era foarte tânăr, dar nu am reuşit să... deşi, uite, eu chiar mă întâlnisem cu Petre şi eram ok, vorbisem de salariu, era totul ok, doar că nu am putut să ne batem cu cei de afară, dau bani mai mulţi.

Înainte de Standard (n.r. a fost oferta). Eu îl urmăream şi mi-a plăcut foarte mult”, a dezvăluit MM Stoica, pentru Orange Sport.

  • În prezent la Empoli, Răzvan Marin este evaluat de Transfermarkt la suma de 8 milioane de euro, fiind unul din cei mai bine cotaţi fotbalişti români.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele