Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

FCSB II a zdrobit Dinamo II, în Liga 3. Andrei Burlacu a marcat de patru ori!

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20706162/1/fcsb.jpg

FCSB II a obţinut o victorie devastatoare în faţa celor de la Dinamo II, în play-out-ul Ligii 3, seria IV. Satelitul trupei lui Gigi Becali s-a impus cu scor de tenis, 6-0.

Echilibrul s-a păstrat până cu puţin înainte de pauză. Luca Mitrică a deschis scorul, iar la faza următoare Andrei Burlacu a dublat avantajul. Jucătorul venit de la prima echipă a făcut recital şi a marcat în total de patru ori în acest meci, cealaltă reuşită fiind semnată de Matei Tănase.

FCSB II conduce în clasamentul play-out-ului cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 5, penultimul şi are nevoie de victorie în ultima etapă contra Flacării Moreni pentru a evita retrogradarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri