Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

FCSB l-a cedat gratis şi a debutat perfect pentru CS Mioveni. Conducerea ultimei clasate, mulţumită de Bogdan Rusu

CS Mioveni Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20991301/1/gigi-becali.jpg

Bogdan Rusu a revenit în forţă la CS Mioveni, de la FCSB, unde a dezamăgit şi a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Atacantul a adus victoria pentru formaţia din Mioveni cu Petrolul, scor 1-0, iar echipa antrenată de Nicolae Dică speră la salvarea de la retrogradare.

  • FCSB are primul meci oficial al anului în această seară, de la 20:45, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Dumitru Olteanu, preşedintele celor de la CS Mioveni, este mulţumit de cum a revenit Bogdan Rusu la formaţia pe care o reprezintă, dar pune în balanţă şi plusul financiar pe care l-a scos de pe urma afacerii cu FCSB.

Rusu a fost trimis la vicecampioana României pentru 250.000 de euro şi s-a întors gratis.

Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Şi campionatul trecut a fost golgeterul nostru, cu 9 goluri. Sper ca în acest retur şi în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi.

(N.r. – Despre faptul că l-a luat gratis de la FCSB) Şi, de ce să nu recunosc? A fost o afacere şi pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a declarat Dumitru Olteanu, la Pro Arena.

Rezumatul partidei CS Mioveni – Petrolul

Dică ridică Mioveniul. ”Sunt un antrenor căruia îi place disciplina şi munca”

CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a. Nicolae Dică a adus piteştenilor prima victorie după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată.

Dică a declarat la finalul partidei că este o victorie foarte importantă pentru cei de la Mioveni şi a ţinut să puncteze că a venit la ultima clasată din Superliga cu ambiţii mari.

Am obţinut o victorie mare pentru moralul băieţilor, Am început jocul foarte bine, am avut o posesie bună şi nu le-am dat prea multe şanse. Şi a doua repriză am făcut un joc consistent, dar am făcut şi un pas înapoi pentru că aveam avantaj. Chiar sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de lupta pe care au dat-o în această seară.

Dacă am venit aici înseamnă că am încredere în jucători şi în ce vreau să fac aici. Încercăm să dăm totul şi să obţinem cât mai multe puncte. Am arătat că suntem nu o echipă slabă, că suntem o echipă ok şi că vom da totul. Îmi mai doresc un jucător, spre să îl aducem în următoarele zile, este fundaş stânga.

(n.r. Bogdan Rusu) Este un jucător important pentru echipă şi a arătat că este bun, îi dau încredere totală şi spre să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

Sunt un antrenor căruia îi place disciplina şi munca, aşa sunt eu şi asta le voi transmite şi jucătorilor”, a spus Dică, după primul meci oficial ca antrenor la Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele