Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

FCSB şi FC Botoşani au bătut palma pentru procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Cât au primit moldovenii

FCSB Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20820194/1/mo.jpg

S-a încheiat disputa dintre FCSB şi FC Botoşani, pentru procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a confirmat faptul că a ajuns la un acord cu Gigi Becali, dar nu pentru suma care era precizată în contract.

Chiar dacă FCSB trebuia să trimită în conturile echipei FC Botoşani suma de aproape 300.000 de euro, în cele din urmă clubul din Moldova s-a ales cu aproximativ 200.000 de euro.

Acum, FC Botoşani mai poate lua bani şi de pe urma calificării FCSB-ului în grupele Conference League. Totul, datorită contractului prin care s-a făcut transferul lui Dawa.

Între mine şi domnul Becali apele au fost limpezi şi clare. Noi nu suntem prieteni care să citească ziarul împreună sau să bem şpriţ. Nici nu filozofăm. Trebuia să încasez 300.000 de euro, dar mi-a dat 200.000 de euro. 

Dar asta nu ar fi fost un punct de neînţelegere între mine şi domnul Becali. Eu cu domnul Becali, legat de subiectul ăsta, am vorbit în ianuarie, în Antalya. Eu am spus că aş vrea banii în avans, chiar dacă în contract era trecut să se plătească la data plăţii. Am spus să-mi dea aşa şi pune o dobândă.

Şi dumnealui mi-a zis: «Domnule, eu nu fac dobândă băncii. Nu sunt Isărescu!». Şi am rămas până la urmă pe varianta dumnealui. Mi-a dat o sumă şi eu am acceptat ca să închidem subiectul.

Acum aştept să se califice în Conference League, pentru că am nişte bani pentru Dawa. Aşa, sunt suporter înfocat al FCSB-ului”, a spus Iftime la ProArena.

Cum au ajuns Becali şi Iftime la acord, în privinţa procentelor transferului lui Moruţan

Gigi Becali i-a propus lui Valeriu Iftime, prin intermediul lui Valeriu Argăseală şi avocatului FCSB-ului, să îi achite să îi achite 200.000 de euro în rate din cei aproximativ 300.000 pe care îi datorează pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Prima rată ar fi de 30.000 de euro, iar restul sumei ar urma să fie livrată atunci când Becali va primi banii de la Galatasaray.

Propunerea lui Becali a venit în contextul în care Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a decis într-o primă instanţă că FC Botoşani trebuie să primească de la FCSB 330.000 de euro după transferul la Galatasaray al lui Olimpiu Moruţan, indiferent de momentul în care turcii achită către ”roş-albaştri” suma de transfer. Nemulţumit, Becali a făcut apel şi i-a transmis propunerea lui Iftime în timpul rejudecării speţei.

Prin urmare, membrii Comisiei au oferit timp de gândire pentru conducerea Botoşaniului cu privire la propunerea lui Gigi Becali, Valeriu Iftime nici nu se găndea să accepte. Finanţatorul moldovenilor îşi dorea să lase Curtea de Apel să ia o decizie definitivă.

În cele din urmă, s-a ajuns la acord pentru 200.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele