adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

FCSB şi FC Botoşani au bătut palma pentru procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Cât au primit moldovenii

FCSB Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20820194/1/mo.jpg

S-a încheiat disputa dintre FCSB şi FC Botoşani, pentru procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a confirmat faptul că a ajuns la un acord cu Gigi Becali, dar nu pentru suma care era precizată în contract.

Chiar dacă FCSB trebuia să trimită în conturile echipei FC Botoşani suma de aproape 300.000 de euro, în cele din urmă clubul din Moldova s-a ales cu aproximativ 200.000 de euro.

Acum, FC Botoşani mai poate lua bani şi de pe urma calificării FCSB-ului în grupele Conference League. Totul, datorită contractului prin care s-a făcut transferul lui Dawa.

Între mine şi domnul Becali apele au fost limpezi şi clare. Noi nu suntem prieteni care să citească ziarul împreună sau să bem şpriţ. Nici nu filozofăm. Trebuia să încasez 300.000 de euro, dar mi-a dat 200.000 de euro. 

Dar asta nu ar fi fost un punct de neînţelegere între mine şi domnul Becali. Eu cu domnul Becali, legat de subiectul ăsta, am vorbit în ianuarie, în Antalya. Eu am spus că aş vrea banii în avans, chiar dacă în contract era trecut să se plătească la data plăţii. Am spus să-mi dea aşa şi pune o dobândă.

Şi dumnealui mi-a zis: «Domnule, eu nu fac dobândă băncii. Nu sunt Isărescu!». Şi am rămas până la urmă pe varianta dumnealui. Mi-a dat o sumă şi eu am acceptat ca să închidem subiectul.

Acum aştept să se califice în Conference League, pentru că am nişte bani pentru Dawa. Aşa, sunt suporter înfocat al FCSB-ului”, a spus Iftime la ProArena.

Cum au ajuns Becali şi Iftime la acord, în privinţa procentelor transferului lui Moruţan

Gigi Becali i-a propus lui Valeriu Iftime, prin intermediul lui Valeriu Argăseală şi avocatului FCSB-ului, să îi achite să îi achite 200.000 de euro în rate din cei aproximativ 300.000 pe care îi datorează pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Prima rată ar fi de 30.000 de euro, iar restul sumei ar urma să fie livrată atunci când Becali va primi banii de la Galatasaray.

Propunerea lui Becali a venit în contextul în care Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a decis într-o primă instanţă că FC Botoşani trebuie să primească de la FCSB 330.000 de euro după transferul la Galatasaray al lui Olimpiu Moruţan, indiferent de momentul în care turcii achită către ”roş-albaştri” suma de transfer. Nemulţumit, Becali a făcut apel şi i-a transmis propunerea lui Iftime în timpul rejudecării speţei.

Prin urmare, membrii Comisiei au oferit timp de gândire pentru conducerea Botoşaniului cu privire la propunerea lui Gigi Becali, Valeriu Iftime nici nu se găndea să accepte. Finanţatorul moldovenilor îşi dorea să lase Curtea de Apel să ia o decizie definitivă.

În cele din urmă, s-a ajuns la acord pentru 200.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele