Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă

FCSB şi Universitatea Craiova, în cursă pentru transferul lui Baba Alhassan. Suma mutării

Hermannstadt Publicat pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20867078/1/alhassan.jpg

Baba Alhassan, unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga României, este interesant pentru FCSB şi Universitatea Craiova. Mijlocaşul, în vârstă de 22 de ani, autorul a şase goluri în 10 meciuri, dar care a oferit şi o pasă decisivă, a atras atenţia cu prestaţiile făcute până în acest moment pentru gruparea sibiană.

În primă fază s-au interesat oltenii de el, doar că mutarea nu s-a făcut pentru că Mihai Rotaru nu a fost prea încântat de ideea de a oferi 300.000 de euro. Acum, şi FCSB e interesată de jucătorul de la FC Hermannstadt, conform Fanatik, iar dacă mutarea se va face, atunci formaţia patronată de Gigi Becali trebuie să plătească suma amintită.

Însă, conform sursei menţionate, Baba Alhassan este dorit şi de alte formaţii, din afara României, de Albacete şi Beer Sheva.

Alhassan a venit în octombrie 2020 la FC Hermannstadt, liber de contract, iar în toată perioada aceasta a prins 64 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit trei pase decisive.

Dinu Gheorghe a explicat motivele pentru care Octavian Popescu şi David Miculescu nu îşi ating potenţialul la FCSB

Dinu Gheorghe, fost oficial al formaţiilor bucureştene Dinamo şi Rapid, a comentat situaţia la rivala celor două grupări, FCSB, a tinerilor Octavian Popescu (19 ani) şi David Miculescu (21 de ani).

Gheorghe consideră că amândoi nu reuşesc să îşi atingă potenţialul, fiindcă se luptă cu un coechipier valoros pentru locul de titular în angrenajul lui Nicolae Dică, respectiv Florinel Coman pentru ”Tavi” Popescu şi Andrei Cordea pentru David Miculescu.

El a mai spus că cei doi jucători tineri, chiar dacă sunt foarte talentaţi, trebuie introduşi o repriză, 30 de minute, uneori chiar să fie lăsaţi pe bancă pentru a putea creşte cu adevărat.

”Şi Miculescu, şi Tavi Popvescu au o problemă, un handicap pentru ei, zic eu. Ei, în clipa de faţă, trebuie să îşi câştige locul de titular. Miculescu ar avea o şansă la Cordea. Cordea, acum, este peste el şi nu ştiu dacă Miculescu are tăria de caracter sau puterea mentală să treacă şi să lupte pentru postul de titular. El e băgat în echipă pentru că mai sună Gigi Becali: ’Ce facem cu Miculescu, de ce nu joacă?’.

Apoi, dincolo, Tavi Popescu, cât a fost accidentat Coman şi nu a jucat, a zburdat acolo, nu a avut niciun fel de presiune. Acum, când a venit Coman, care cât de cât a jucat mai bine, e o concurenţă clară şi acolo. Şi nici el nu poate să facă faţă, zic eu, concurenţei cu Coman. Şi de aici pleacă acest prim eşec cu cei doi jucători tineri, foarte talentaţi.

Aceşti tineri trebuie băgaţi cu măsură, o repriză, 30 de minute, în anumite meciuri să nu joace, aşa se creşte un jucător, dar aşa au considerat ei.”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele