Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

FCU Craiova pierde un jucător de bază, pentru meciul decisiv cu Sepsi

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21055574/1/fcu.jpg

Hermannstadt a dispus duminică, pe teren propriu, de FC ”U” Craiova, cu scorul de 1-0, printr-un autogol marcat de olteni, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Oltenii au ratat şansa de a se califica în play-off şi depind de soarta partidei de joi, cu Sepsi. Trupa lui Napoli plecă cu prima şansă, fiind suficient şi un egal pentru a accede în bătălia la titlu.

Cei de la FCU Craiova au suferit o pierdere importantă la meciul cu Hermannstadt, William Baeten s-a accidentat în prima repriză, după o intrare a lui Raul Opruţ. Adrian Mititelu a declarat că belgianul ar putea lipsi două luni de pe teren.

”Hermannstadt joacă şi cam dur, ne-au lăsat fără un jucător de mare valoare cum e Baeten pentru noi. O intrare mai puţin obişnuită pentru o echipă care pretinde că joacă fotbal.

Asta e viaţa, nu e prima oară când se întâmplă. Aflăm peste câteva ore, face mai târziu radiografia. În cel mai bun caz va avea fisură, asta înseamnă că două luni de zile nu mai joacă.

Pe final îl mai vedem. Păcat, era într-o formă bună. Şi în vizorul unor echipe care s-au interesat de el. E o pierdere grea pentru noi. E şi un jucător care joacă bine meciurile cu presiune, nu are emoţii.

Era un jucător ideal pentru meciul de la Sepsi. O să stea 3 săptămâni cu piciorul în ghips, apoi încă 3 săptămâni ca să îşi revină. E norocul lui Sidibe, că şi aşa era supărat că nu joacă”
, a declarat Mititelu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri