Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Federaţia de Nataţie anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la revenirea în ţară a sportivului David Popovici

Sporturi Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20821910/1/popovici.jpg

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

"Totuşi, pentru că ştie că relaţia cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România. Interviul va fi realizat de către echipa de comunicarea a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, iar mass-media este rugată să transmită toate întrebările pentru David pe adresa de email press@frnpm.ro, până vineri, 19 august, ora 12:00", a anunţat forul român.

Sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) şi 200 m liber, la Campionatele Europene de Nataţie.

Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, reacţie după retragerea din finala 400 m liber

Antrenorul Adrian Rădulescu a explicat motivele retragerii lui David Popovici din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma.

Obiectivul a fost să ne verificăm la un Campionat European de seniori în proba de 400 de metri liber, o probă importantă în primul rând pentru pregătirea celorlalte două, unde rezultatele au fost cu adevărat strălucitoare, dar care a venit şi cu oboseală.

Pentru noi e la fel de importantă şi competiţia din Peru, unde ne dorim rezultate bune”, a declarat antrenorul Adrian Rădulescu, conform Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Nu s-a accidentat, este bine din punct de vedere fizic, probabil ar fi înotat OK în finala de diseară, dar s-au adunat foarte multe şi vrem să mai facem lucruri bune în continuare. A fost multă emoţie la acest European.

Am decis că este mai bine să-l protejăm, mai ales că stăm la Bucureşti numai două zile. Pe 21 august plecăm la Lima, pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori, unde avem din nou obiective frumoase”, a mai spus Rădulescu, informează CS Dinamo.

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiţie foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele