Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Federaţia Internaţională de Gimnastică a amânat până în iulie decizia privind reintegrarea sportivilor ruşi

Gimnastica Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21123180/1/275195058-2863406267291553-1827639881185798518-n.jpg

Federaţia Internaţională de Gimnastică şi-a amânat până în luna iulie decizia cu privire la reintegrarea sportivilor ruşi şi belaruşi în competiţiile internaţionale, a declarat vineri preşedintele federaţiei ruse, citat de AFP.

"Federaţia Internaţională de Gimnastică nu se poate pune de acord în acest stadiu asupra criteriilor de neutralitate a sportivilor, astfel că s-a decis amânarea discuţiei privind problema admiterii (ruşilor şi bieloruşilor) până la următoarea reuniune a comitetului executiv din iulie", a declarat Vasili Titov pentru agenţia de presă rusă TASS.

Gimnaştii ruşi şi belaruşi sunt în prezent excluşi din competiţiile internaţionale ca parte a sancţiunilor sportive impuse după ce Moscova a lansat ofensiva împotriva Ucrainei, susţinută din punct de vedere logistic de Minsk.

Problema reintegrării lor ar urma să se afle pe ordinea de zi a reuniunii Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, de la finalul săptămânii, din Turcia.

Luna trecută, preşedintele federaţiei, japonezul Morinari Watanabe, s-a declarat în favoarea revenirii sportivilor ruşi şi bieloruşi care nu sunt implicaţi în conflictul din Ucraina.

În viitorul imediat, amânarea deciziei anunţate de Titov ar putea periclita efectiv orice speranţă de calificare a sportivilor ruşi şi belaruşi la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris, deoarece aceştia nu vor putea participa la turneele importante de calificare în aşteptarea unei decizii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele