Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

”Fiecare meci e o sărbătoare”. Florin Maxim strică seria bună a celor de la CSA Steaua

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21405136/1/maxim.jpg

Final de an palpitan în Liga 2. Ocupanta locului doi, Corvinul Hunedoara, a învins în deplasare pe CSA Steaua, scor 1-0.

Antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim, a declarat că e încântat de succesul din Ghencea şi a vorbit despre refuzul de a fi antrenorul lui Dinamo, în locul lui Ovidiu Burcă.

”Fiecare meci e o sărbătoare, mai ales cel de astăzi. A fost primul meci în deplasare în nocturnă, ne-am descurcat bine.

Asta e legea, probabil se va schimba de anul viitor. Noi ne facem treaba, vrem să creştem, să producem fotbal. Câteodată ne iese, câteodată, nu, dar suntem datori să încercăm.

Nu că am spus 'nu', dar am început acest proiect la Hunedoara, avem susţinerea domnului primar, avem susţinerea tuturor. Cât timp cred că pot să mă dezvolt eu ca antrenor şi să ne dezvoltăm noi ca echipă, nu am de ce să plec.

Am spus-o, în meseria de antrenor nu mă forţează nimeni, pot antrena şi la 70 de ani. Mă simt bine la Hunedoara şi simt că putem construi în continuare lucruri frumoase.

(n.r despre faptul că a fost contactat de Dinamo) Nu e vorba despre un refuz. Mă simt onorat să fiu pe listă, poate nu eram eu cel ales, dar mă bucur că sunt pe acea listă”,
a spus Maxim la final de meci.

Programul restului etapei:

Vineri, 1 decembrie

Ora 14:30

Gloria Buzău – AFK Csikszereda 

Sâmbătă, 2 decembrie

Ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti – CS Tunari

FC Unirea Dej – CS Mioveni

CSM Alexandria – Viitorul Pandurii

CSM Slatina – Progresul Spartac

Ora 11:30

Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 

Duminică, 3 decembrie

Ora 11:30

Chindia Târgovişte – Concordia Chiajna

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele