Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Final de sezon pentru Chindia, liderul din play-out. Condiţia pusă de Emil Săndoi pentru a rămâne la Târgovişte. "Mă gândeam cu groază la prelungiri"

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20221912/2/rps9365.jpg

FC Viitorul a câştigat meciul de la Buzău cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, în barajul pentru Conference League, în direct pe Look Sport+. Duminică, Sepsi şi Viitorul se înfruntă în finala care va decide echipa calificată în noua competiţie UEFA. Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a declarat că vrea să continue la echipă, cu condiţia să rămână şi jucătorii importanţi.

A fost un meci spectaculos la Buzău. Popa (7’) şi Raţă (65’) au înscris pentru Chindia, iar Artean (38'), Fernandes (49'), Tsoumou (86') au înscris pentru Viitorul.

Chindia are 5 meciuri consecutive fără victorie cu FC Viitorul, în Liga 1. Târgoviştenii rămân cu faptul că au câştigat play-out-ul.

"Au fost goluri, cred că am făcut o propagandă bună fotbalului. Sunt puţin nemulţumit, pentru că am avut scăpări pe faza defensivă. Inadvertenţele ne-au costat. Am început bine jocul, apoi am avut o perioadă mai modestă. După ce am egalat, meciul se ducea spre prelungiri. Mă gândeam cu groază la prelungiri, pentru că am văzut două echipe stoarse efectiv, a fost un sezon foarte greu. Am avut mai multe absenţe.

Per total, sunt mulţumit de evoluţia echipei în campionat. Am avut nişte discuţii de principiu cu conducerea clubului, e foarte important să rămână o mare parte dintre jucători. Acum, cred că jucătorii sunt obişnuiţi cu modul nostru de lucru, cu cerinţele noastre. Rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Emil Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri