Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21410192/1/profimedia-0811987666.jpg

CFR Cluj a pierdut împotriva Universităţii Craiova, cu 1-0. Deşi au dominat partida, ardelenii nu au găsit drumul spre gol, iar Koljic a dat lovitura, în minutul 90, când a marcat unicul gol al meciului.

Dacă seria nefastă continuă, oficialii ar putea să îl înlocuiască pe Andrea Mandorlini. O posibilă variantă ar fi fostul principal, Dan Petrescu.

Acesta a terminat cu Jeonbuk pe locul 4 în campionat şi speră să rămână în Coreea de Sud, deşi nu a prins un loc ce să ducă în Liga Campionilor Asiei.

”Îmi pare rău că nu le-am putut oferi fanilor o victorie. A fost un meci dificil. Ulsan a fost mai activă în prima repriză, Hong Jeong-Ho s-a accidentat, iar aici a apărut o problemă. A fost şi un penalty care nu ne-a fost dat.

E dezamăgitor că nu am putut reveni, dar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. Vom învăţa din rezultatul dureros de azi, iar în sezonul viitor vom avea rezultate mai bune.

Am preluat echipa când era pe locul 4, iar ulterior numărul jucătorilor accidentaţi a crescut foarte mult. În plus, 5 jucători mi-au lipsit în mijlocul sezonului şi am avut multe probleme.

Acum este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul următor. Eu voi da ce e mai bun în viitor”, a declarat Dan Petrescu, citat de Chosun.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri