Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Florin Andone, discurs articulat la prezentarea oficială: "Nu e târziu să mă simt iubit". De ce a ales Las Palmas

Stranieri Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20851376/1/flr.jpg


Pus pe liber de Brighton, Florin Andone (29 de ani) a semnat cu UD Las Palmas, divizionară secundă spaniolă, şi speră că va reuşi să-şi relanseze cariera intrată în impas din cauza deselor accidentări şi a lipsei meciurilor.
 
În septembrie, Florin Andone a pus capăt aventurii la Brighton, una care începuse în 2018 ca urmare a unui transfer în valoare de şase milioane de euro de la Deportivo la Coruna. Mai mult accidentat şi împrumutat la Galatasaray şi Cadiz, fostul internaţional român (25 de selecţii şi două goluri marcate sub tricolor) e conştient că face un pas în spate odată cu transferul în Segunda Division, dar vrea să folosească experienţa la UD Las Palmas pentru a reveni în lumina reflectoarelor. Mai important, Andone se întoarce în ţara în care a impresionat, în special în perioadele petrecute la Cordoba (2014-2016) şi Deportivo la Coruna (2016-2018):
 
"Am jucat aici de două ori, împotriva lui Las Palmas, şi mi-au plăcut fanii şi stadionul. Este o echipă pe care am respectat-o mereu. Mă bucur să fiu aici, tocmai mi-am cunoscut coechipierii. Lotul cuprinde jucători foarte buni, dar trebuie să fim umili şi atenţi, pentru că sezonul este lung. Competiţia este benefică şi sunt obişnuit cu ea.
 
Deivid (n.r. - secretarul tehnic al clubului) a fost un factor fundamental în transferul meu. Vorbim de ceva timp, sunt recunoscător pentru efortul de a mă aduce aici. Sper să profit de această oportunitate.
 
Am făcut pregătirea din presezon cu Brighton, dar nu am jucat. Vreau să devin apt de joc, pentru că antrenamentele nu sunt la fel ca jocurile.
 
Am trecut prin momente dificile, cu accidentări la genunchi, dar nu e prea târziu pentru a mă simţi bine, iubit, confortabil, şi astfel să fiu la cel mai bun nivel al meu. Încep de la zero şi sunt fericit să mă alătur clubului. Mă simt ca acasă aici, sper să fiu aici pentru mult timp", a spus Andone, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial drept noul jucător al lui UD Las Palmas.
 
Un milion de euro e actuala cotă de piaţă a lui Florin Andone, pe care site-urile de specialitate îl evaluau la şase milioane de euro în 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele