Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Florin Bratu a remarcat mai multe plusuri în jocul României U21, deşi a făcut doar 1-1 cu Georgia U21. Concluziile selecţionerului

România U21 Publicat pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20386949/1/florin-bratu-2021.jpg

Florin Bratu este mulţumit de evoluţia României U21, din meciul cu Georgia U21. Chiar dacă partida s-a terminat la egalitate, 1-1, selecţionerul a remarcat multe aspecte pozitive în jocul tricolorilor mici. A fost şi un minus însă, anume primirea golului, din repriza a doua, venit pe fondul unui joc mai puţin reuşit.

România U21 a făcut o primă parte bună, cu ritm ridicat, cu faze de atac şi cu puţine probleme pe faza de apărare, dar în partea secundă totul s-a schimbat. Georgia U21 a arătat mult mai bine şi putea marca şi la alte faze, pe lângă reuşita lui Guliashvili, din minutul 73.

Am trăit cu puţină teamă, iar atunci când ai teamă eşti pus în gardă. E normal pentru că avem 24 de jucători noi şi nu ştiam reacţia lor. Am văzut foarte multe lucruri pozitive, altele din care vom învăţa. Am încredere că din aceşti jucători se va forma o generaţie bună.

Avem undeva între 50 şi 60 de jucători din străinătate, Liga 1 şi Liga 2 pe care îi urmărim. Lucrurile nu sunt simple, trebuie răbdare. Trebuie să încercăm să nu pierdem, să ne luptăm cu toţi adversarii. Nu e simplu să închegi lucrurile într-o săptămână. Am văzut determinare bună la toţi jucătorii, nu am ce să le reproşez. Putem extrage lucruri bune şi mai puţin bune iar la următoarele acţiuni să corectăm ce e de corectat.

Stăteam destul de bine pe teren, acopeream foarte bine zonele. În acel moment echipa era bine echilibrată, îmi doream să nu destabilizez blocul funcţional. Fiecare dintre ei, de la antrenament, dar şi la jocuri, trebuie să-şi câştige locul. Este lucrul pe care-l doresc.

Sunt meciuri amicale, dar noi suntem judecaţi după rezultate, asta am învăţat în cariera mea şi de jucător şi de antrenor. Nu mi-a plăcut că am luat gol, în rest sunt foarte fericit de atitudinea jucătorilor, că mesajele pe care le-am transmis la antrenamente le-au pus în practică, asta îmi arată că am o echipă inteligentă”, a spus Bratu la TVR 1.

Echipa de tineret a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical disputat, marţi, la Voluntari, cu reprezentativa similară a Georgiei.

  • Au marcat: I. Stoica '15 / Guliaşvili '73

Selecţionerul Florin Bratu a debutat la conducerea tehnică a echipei de tineret şi a folosit în meciul de marţi următorii jucători: M. Popa – Ţîrlea, Screciu, Racoviţan (Drăguşin '82), Ţicu – D. Albu (Pop '82), Dican (Periabu '82)– Sefer (Cîmpanu '71), Miculescu (Pitu '81), Petrila (Oct. Popescu '71) – I. Stoica (Cr. Dumitru '82). 

Săptămâna trecută, România U 21 trebuia să joace un amical cu reprezentativa similară a Angliei. Partida de pe Stadionul Steaua nu s-a mai disputat după ce în delegaţia englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România.

Următoarea acţiune a reprezentativa Under 21 a României va fi un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde are programate şi două jocuri amicale, la 7 şi 9 octombrie, cu Suedia U20 şi Mexic U21.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele