Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Florin Bratu, contestat înaintea primului meci la naţionala de tineret. "Este o ruşine! Drăguşin plângea când a auzit că nu joacă"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20386779/1/antrenament-romania-u21-euro-2021-23-03-2021.jpg

Echipa naţională de tineret a României va întâlni Georgia, la Voluntari, de la ora 21:00, într-un meci amical. Selecţionerul Florin Bratu va debuta în faţa fanilor, dar are deja un contestatar aprig. Impresarul Florin Manea a criticat decizia de a-l lăsa pe banca de rezerve pe fundaşul Radu Drăguşin.

Echipa de start a României în partida cu Georgia: 12.M. Popa – 20. Ţîrlea, 6. Screciu (cpt), 4. Racoviţan, 3. Ţicu – 8. Dr. Albu, 14. Dican – 13. Sefer, 18. Miculescu, 15. Petrila – 19. I. Stoica.

Impresarul Florin Manea nu înţelege de ce Florin Bratu mizează pe doi fundaşi din Liga 1 - Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) şi Bogdan Racoviţan (FC Botoşani) - şi îl ignoră pe Radu Drăguşin, împrumutat de Juventus Torino la Sampdoria.

"Am avut o discuţie cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înţeles-o. Eu am crezut că glumeşte, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o ruşine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci şi Chiellini şi are 3 milioane valoare pe Transfermarkt. Fără să jignesc pe ceilalţi colegi. Racoviţan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri.

Este o ruşine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa naţională. Sarabia joacă la naţionala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naţionala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundaşi din lume să-l pedepseşti că nu joacă?

Nu poţi să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla şi să-ţi baţi joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa naţională este tot", a spus Florin Manea, pentru ProSport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele