Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Florin Bratu îşi prezintă scuzele pentru comportamentul lui Baiaram şi Cîmpanu: ”Nu e bine ce au făcut!”

România U21 Publicat pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20428715/1/bratu.jpg

Selecţionerul U21, Florin Bratu, a declarat, miercuri seară, la Digi Sport, că a discutat cu jucătorii Ştefan Baiaram şi George Cîmpanu despre incidentul din avion şi a afirmat că el cere scuze pentru comportamentul acestora.

"Eu am vorbit şi cu Baiaram şi cu Cîmpanu, au spus că s-a exagerat, au fost mici probleme. Zborul a fost lung, cu tranzit de şase ore în aeroport. Nu sunt copii, sunt adolescenţi, nu e bine ce au făcut, pentru că reprezintă echipa naţională a României. Cred că suntem destul de sensibili în perioada asta. Îmi cer scuze faţă de domnul respectiv şi faţă de soţia lui. Cred că Baiaram şi Cîmpanu au înţeles şi vom încerca să prevenim lucrurile astea", a declarat Bratu.

Site-ul DigiSport.ro scrie, miercuri, că mai mulţi jucători din naţionala U21 a României au avut un comportament neadecvat în aeroport şi în avionul care a adus lotul din cantonamentul din Spania.

Potrivit sursei citate, jucătorii George Cîmpanu (21 de ani), Ştefan Baiaram (18 ani) şi Jovan Markovic (20 de ani) au fost principalii protagonişti a acestui scandal.
 
Din informaţiile primite de la un pasager din avion, cei trei au înjurat şi în duty free, dar şi în avion, ei adresându-şi chiar injurii cu caracter rasist.

"O însoţitoare de zbor, româncă, care şi ea a fost abuzată de Cîmpanu şi Baiaram, vine spăşită şi îşi cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenţie! Însoţitoarea de zbor era vizibil afectată de tot şi a încercat să îndulcească dimineaţa. Ieşind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea şi unde se termina delegaţia României la fotbal U21", scrie sursa citată.

Într-un răspuns oferit de FRF se arată că s-a demarat o anchetă internă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele