Ultima oră
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

Florin Bratu, prezentat oficial la noua echipă. ”Sunt pregătit pentru a-mi pune experienţa în munca acestei formaţii”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21076253/1/bratu.jpg

Fostul selecţioner al naţionalei U21, Florin Bratu şi-a găsit echipă! Acesta s-a înţeles cu ciprioţii de la Karmiotissa.

Noua sa echipă luptă pentru evitarea retrogradării, iar tehnicianul a declarat că obiectivul este o clasare cât mai bună în play-out.

"Chiar mă bucur să pot împărtăşii cu voi faptul că încep o nouă aventură!

Am semnat cu formaţia de primă ligă din Cypru - Karmiotissa FC şi sunt pregătit pentru a-mi pune experienţa în munca acestei formaţii cu obiective ambiţioase.

Vă mulţumesc că îmi sunteţi mereu alături”,
a spus Bratu, după ce a fost prezentat.

La Karmiotissa evoluează Răzvan Grădinaru, fost jucător la Dinamo, dar şi Danzell Gravenberch, ce a trecut în carieră la Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri