Ultima oră
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

Florin Bratu revine la antrenorat! ”Obiectivul este să ajungem pe un loc cât mai bun”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21067463/1/fb.jpg

Fostul selecţioner al naţionalei U21, Florin Bratu şi-a găsit echipă! Acesta s-a înţeles cu ciprioţii de la Karmiotissa.

Noua sa echipă luptă pentru evitarea retrogradării, iar tehnicianul a declarat că obiectivul este o clasare cât mai bună în play-out.

”Sunt de două zile în Cipru! Am vrut să am o experienţă şi în afara României. Am semnat cu Karmiotissa, iar obiectivul este să ajungem pe un loc cât mai bun în play-out.

Condiţiile din Cipru sunt excelente, am fost impresionat de ceea ce am găsit aici. Înţelegerea este până în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon”
, a declarat Bratu, pentru cei de la ProSport.

La Karmiotissa evoluează Răzvan Grădinaru, fost jucător la Dinamo, dar şi Danzell Gravenberch, ce a trecut în carieră la Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri